INNLAGT: En syk Nicole Richie blir kjørt til sykehuset hvor får påvist lungebetennelse Foto: Stella Pictures
INNLAGT: En syk Nicole Richie blir kjørt til sykehuset hvor får påvist lungebetennelse Foto: Stella PicturesVis mer

Nå er hun sengeliggende

- Jeg er garantert tilbake til våren...

SEHER.NO: Etter et sykehusopphold nylig på grunn av lungebetennelse, har Nicole Richie nå bestemt seg for å holde sengen fremover, skriver nettsiden Contactmusic.

28-åringen, som fødte sønnen Sparrow i september, skriver følgende på bloggen sin: - Akkurat nå er det viktig for meg å holde sengen, slik at jeg kan bli frisk. Jeg er veldig takknemlig for alle de oppmuntrende meldingene jeg har mottatt via Twitter og nettsiden min. Jeg ser fram til å treffe dere alle igjen.

”The Simple Life”-stjernen har også en 22 måneder gammel datter, Harlow, med Good Charlott-rockeren Joel Madden, og hun vil på ny entre rampelyset når hun lanserer sitt nye klesmerke, Winter Kate.

- Jeg er garantert tilbake til våren, når Winter Kate lanseres, sier hun.

Tobarnsbarnsmoren ble, tidligere denne måneden, innlagt på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles og legene var raske med å stille diagnosen.

- Nicole er innlagt på Cedars-Sinai hvor hun blir behandlet for lungebetennelse. Alt ser ut til å gå bra, sa talspersonen hennes den gang.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Måtte avlyse på grunn av sykdom