- Nå er hun ruinert

Ny skandale for Lindsay Lohan...

SKYLDER 6 MILLIONER: Det hevdes at Lindsay Lohan skylder 6 millioner kroner i regninger og 130.000 kroner i husleie. - Kreditorene krever at pengene blir betalt umiddelbart, sier en kilde til Star Magazine. Foto: All Over Press
SKYLDER 6 MILLIONER: Det hevdes at Lindsay Lohan skylder 6 millioner kroner i regninger og 130.000 kroner i husleie. - Kreditorene krever at pengene blir betalt umiddelbart, sier en kilde til Star Magazine. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Lindsay Lohan (23) risikerer å bli hjemløs, hvis hun ikke snart får inn noen penger i kassen. "Mean Girls"-stjernen er nemlig ruinert i så stor grad, at hun risikerer å bli kastet ut av sin leilihet i Hollywood.

Det hevdes at Lindsay skylder 138.000 kroner i husleien, og utover det har stjernen gjeld på over 6 millioner kroner.

- Hun vil bli oppsagt fra leiekontrakten hvis hun ikke betaler pengene. Og da blir hun hjemløs, sier en kilde til Star Magazine.

Lindsays økonomiske rådgivere skal også ha gitt skuespilleren en heftig reprimande.
 
- De gjorde det helt klart at hun skylder nesten 6 millioner kroner i regninger, og at kreditorene krever at pengene blir betalt umiddelbart, sier kilden.

Det må sies at det angivelig ser ganske svart ut for Lindsay, som nå både kjemper med dårlig økonomi og forsøket på å kvitte seg med fest/skandale-stempelet. Hennes far, Michael Lohan, hevdet nylig at skandalestjernen har vært avhengig av reseptbelagte midler - men Lohan prøver nå å avkrefte disse ryktene.

Det eneste plusset er at Lindsay endelig har fått en filmrollen. Hun skal spille porno-modellen Linda Lobelace. Men om honoraret er stort nok til å redde stjernen er tvilsomt, sier en kilde ifølge KigInd.

Skuespilleren har tidligere havdet at alle de falske ryktene rundt hennes livsstil har hindret henne fra å få de rollene hun ønsker.

- Alle disse ryktene om meg gjør at jeg ikke får jobber. Det er dette som sårer meg mest - spesielt fordi det ikke er sant. Alle har opp- og nedturer, men jeg er ikke en person som vil skjule nedturene. Jeg er en ærlig person, og folk for godta meg som jeg er. Jeg er meg! 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er ok..når sluttet jeg å være ok?