FORLOVET: Geri Halliwell og Fabrizio Politi forlovet seg på rekordtid. Foto: Stella Pictures
FORLOVET: Geri Halliwell og Fabrizio Politi forlovet seg på rekordtid. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nå er hun lykkelig forlovet!

- Som et bevis, har hun nå fått ring på fingeren, avslører Geris talsperson.

SEHER.NO: I desember fant Tidligere "Spice Girl", Geri Halliwell (36), lykken igjen - denne gangen med den italienske mangemillionæren Fabrizio Politi. Bare noen uker etterpå er hun en forlovet kvinne, skriver The Sun.

Geri nye romanse eier en båtfabrikk der det bygges luksusyachter. Forrige måned møtte de hverandre ved åpningen av en klubb i Firenze i Italia.

- Det er definitivt noe på gang. De har funnet tonen, og Geri kan ikke helt tro hvor bra det går. Fabrizio er flink med hennes datter, og de har vært mye sammen over jul og nyttår, sa en venn av sangstjernen til The Sun umiddelbart etter at de var blitt et par.

Politi fløy over til Storbrittania få dager etter de først hadde møtt hverandre - etter at det ble slutt mellom Geri og klubbeier Nick House. Og at lykken smiler til det hete paret, er det ingen tvil om.

- Vi er i ekstase over å kunne fortelle at Geri Halliwell og Fabrizio Politi nå er forlovet. Som et bevis, har hun nå fått ring på fingeren, sier en talsperson av 36-åringen til den engelske avisen.

Forlovelsen til tross - det kan drøye en stund før det blir bryllup for paret.

- Det er ingen umiddelbare planer om det - ettersom de fortsatt nyter livet som forlovet, sier talspersonen.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Se, så forelsket hun er!