Marna Haugen Burøe:

Nå er hun kreftfri

Deler gladnyhet på Instagram.

KREFTFRI: I et innlegg på bloggen og på Instagram avslører blogger Marna Burøe Haugen at hun er fri for kreftceller. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
KREFTFRI: I et innlegg på bloggen og på Instagram avslører blogger Marna Burøe Haugen at hun er fri for kreftceller. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Marna Haugen Burøe (38) kunne i august dele nyheten om at den siste behandlingen for livmorhalskreft var ferdig - etter å ha kjempet kampen mot kreften i flere måneder.

Nå deler 38-åringen den gledelige nyheten om at hun er kreftfri.

Det gjør hun i et innlegg på Instagram fredag formiddag.

- Fikk verdens beste telefon fra Radiumhospitalet i går, så det ble eneste røret jeg legger på i nærmeste fremtid, skriver Burøe.

- Helt ubeskrivelig

I et innlegg på bloggen sin skriver 38-åringen at hun i går mottok den gledelige nyheten fra Radiumhospitalet om at de siste prøvene ikke viste noen kreftceller.

- Jeg måtte holde meg fra å hoppe i taket og hyle ut. Jeg ser på Ørjan som ser på meg og blir blank i øynene mens han tar et godt tak rundt Theodor, som også kom ut fra klasserommet, og kysser han på hodet, skriver Burøe og legger til:

For en lettelse! For en følelse. Det er helt ubeskrivelig.

Ektemannen og komikeren Ørjan Burøe har også delt et innlegg på Instagram om konas friskmelding.

- Sterkeste bad ass dama jeg vet om, som har banka livskiten av kreft to ganger, skriver Burøe med emneknaggen #friskmeldt.

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Marna Haugen Burøe.

ÅPEN: Marna Haugen Burøe har vært åpen om sykdommen. Nå er hun fri for kreftceller. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: Marna Haugen Burøe har vært åpen om sykdommen. Nå er hun fri for kreftceller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Åpen om kreftsykdommen

Nyheten om at Haugen Burøe var rammet av ny kreftsykdom delte hun selv i sosiale medier i midten av juni.

«Det er kjempevanskelig å skrive dette. Da blir det liksom sant. Det er så mye enklere å pakke det vekk og slippe å forholde seg til vonde fakta mens i realiteten så gjør det hele bare verre, for man blir så tung og mørk innvendig», skrev hun på bloggen sin, og fortsatte:

- Jeg har kreft. I livmoren.

Gjennom månedene hun kjempet mot kreften har hun ved flere anledninger oppdatert følgerne sine om hvordan det går med henne.

Samtidig har paret, i kjent Burøe-stil, klart å tilsynelatende holde humøret oppe under den tøffe behandlingen. Alt fra komiske videoer i sosiale medier, til at Ørjan lager bart på kona mens hun sover, har blitt godt dokumentert.

Også parets felles barn, Theodor og Dexter, har vært viktige for mora under behandlingen. På bloggen har 38-åringen tidligere fortalt at det har vært viktig for henne å la ungene få ta del i behandlingen hun skulle gjennom.

Ved å la dem være med på sykehuset, håpet bloggeren at de lettere skulle forstå hva hun går gjennom.

«Unger lager de største scenarioene i hodene sine, så å få bli med og se gjør det hele mye mer ufarlig. Nå vet de hvor jeg er når jeg er på sykehuset, at det er en diger maskin til 35 millioner kroner (takk alle skattebetalere) som fikser kroppen min mens jeg hører på Coldplay og ser ut av «vinduet» (i taket) noen minutter», skrev hun blant annet.

Rammet tidligere

38-åringen har vært gjennom kreftsykdom også tidligere. I 2012 fant legene en kreftsvulst i magen hennes. Den gang trodde Haugen Burøe at hun var gravid, og sjokket var stort da hun fikk beskjed om at det var en kreftsvulst, og ikke en baby, i magen.

Bloggeren måtte gjennom flere måneder med cellegift før hun ble friskmeldt.

LES OGSÅ: Avslører hudkrem-bløff

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer