Nå er hun kreftfri

Men Veronica Orderud vil aldri kunne få barn.

FRISKMELDT: Trippeldrapsdømte Veronica Orderud er i dag kreftfri, etter å ha gjennomgått cellegiftbehandling i flere måneder. Her er hun avbildet i 2010 - før hun fikk brystkreft og mistet håret. Foto: Se og Hør
FRISKMELDT: Trippeldrapsdømte Veronica Orderud er i dag kreftfri, etter å ha gjennomgått cellegiftbehandling i flere måneder. Her er hun avbildet i 2010 - før hun fikk brystkreft og mistet håret. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Trippeldrapsdømte Veronica Orderud (41) kan trolig regne seg som en fri kvinne på flere måter når hun løslates om 14 måneder.

Orderud, som i fjor fikk konstatert brystkreft, er i dag nemlig helt kreftfri.

Håret hennes har begynt å vokse ut igjen etter den tøffe cellegiftkuren, og selv brystet lot seg bevare etter inngrepet som fjernet kreftsvulsten. Det forteller hun i ukens Se og Hør Weekend.

- Så fort cellegiftbehandlingen var over i februar, begynte håret å gro igjen. Den første
tiden var det både stritt og oransjeaktig. Lillesøster Synøve kalte meg bare Titten Tei, forteller hun til Se og Hør etter sin første kontroll ved sykehuset Ahus.

Saken fortsetter under bildet.

I SALG NÅ: I ukens Se og Hør Weekend kan du også lese om Kurt Nilsens nye flamme, Demi Moores kjærlighetsliv og mye mer! Foto: Faksimile Se og Hør
I SALG NÅ: I ukens Se og Hør Weekend kan du også lese om Kurt Nilsens nye flamme, Demi Moores kjærlighetsliv og mye mer! Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Selv om Orderud er ved godt mot, innrømmer hun at ett tap er vemodig. For nå venter fem år med inntak av antihormoner, som skal forebygge at kreften kommer tilbake. Uheldigvis har behandlingen en tøff bivirkning.

– Min krefttype er østrogenavhengig, så den kranen må skrus igjen. Dette betyr at jeg med 100 prosent sikkerhet aldri kan bli gravid, forteller hun åpenhjertig.

41-åringen hevder seg fortsatt uskyldig dømt for medvirkning til trippeldrapet på Orderud gård i pinsen 1999, og arbeider med privatetterforsker Tore Sandberg for å få saken gjenopptatt.

I ukens Se og Hør Weekend kan du lese mer om Veronica Orderuds kamp mot kreften, hennes fremtidsplaner - og se hvordan hun ser ut med hår igjen!

LES OGSÅ: - Det er jo ikke jeg som skal ha kreft

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer