Nå er hun kreftfri

Men Veronica Orderud vil aldri kunne få barn.

FRISKMELDT: Trippeldrapsdømte Veronica Orderud er i dag kreftfri, etter å ha gjennomgått cellegiftbehandling i flere måneder. Her er hun avbildet i 2010 - før hun fikk brystkreft og mistet håret. Foto: Se og Hør
FRISKMELDT: Trippeldrapsdømte Veronica Orderud er i dag kreftfri, etter å ha gjennomgått cellegiftbehandling i flere måneder. Her er hun avbildet i 2010 - før hun fikk brystkreft og mistet håret. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Trippeldrapsdømte Veronica Orderud (41) kan trolig regne seg som en fri kvinne på flere måter når hun løslates om 14 måneder.

Orderud, som i fjor fikk konstatert brystkreft, er i dag nemlig helt kreftfri.

Håret hennes har begynt å vokse ut igjen etter den tøffe cellegiftkuren, og selv brystet lot seg bevare etter inngrepet som fjernet kreftsvulsten. Det forteller hun i ukens Se og Hør Weekend.

- Så fort cellegiftbehandlingen var over i februar, begynte håret å gro igjen. Den førstetiden var det både stritt og oransjeaktig. Lillesøster Synøve kalte meg bare Titten Tei, forteller hun til Se og Hør etter sin første kontroll ved sykehuset Ahus.

Saken fortsetter under bildet.

Selv om Orderud er ved godt mot, innrømmer hun at ett tap er vemodig. For nå venter fem år med inntak av antihormoner, som skal forebygge at kreften kommer tilbake. Uheldigvis har behandlingen en tøff bivirkning.

– Min krefttype er østrogenavhengig, så den kranen må skrus igjen. Dette betyr at jeg med 100 prosent sikkerhet aldri kan bli gravid, forteller hun åpenhjertig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer