Nå er hun klar for norsk film

- Manuset satte i gang noe i meg.

"BABYCALL": Noomi Rapace skal spille i den norske filmen "Babycall". Foto: SCANPIX
"BABYCALL": Noomi Rapace skal spille i den norske filmen "Babycall". Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Noomi Rapace (29) ble superstjerne gjennom filmsuksessen "Menn som hater kvinner". Nå skal hun spille i en norsk film, laget av Pål Sletaune.

- Jeg leste manuset på kvelden, og hele natten blandet handlingen seg med mitt liv i drømme. Jeg var helt utslitt da jeg våknet og sendte en tekstmelding til rollebesetteren om at jeg ville møte Pål. Jeg kjente at manuset satte i gang noe i meg, sier hun til VG.

Filmen, som går under navnet "Babycall", er en psykologisk thriller som handler om rollefiguren Anna, som er en overbeskyttende alenemamma til 8-åringen Anders.

- Noomi var den første som leste manuset. Jeg trengte en som er sensasjonell. Og Noomi kommer gjennom lerretet. Hun har en konsentrasjon og dedikasjon til rollene som jeg synes er helt fantastisk, sier Sletaune til VG.

Rapace spilte Lisbeth Salander i Stieg Larssons boktrilogi. I boken gikk rollefiguren gjennom en brystoperasjon, men det var aldri aktuelt for skuespilleren å gjøre.

- Jeg har gjort mye for å ligne Lisbeth Salander av utseende, men jeg setter grensen ved silikonpupper. Min kropp skal tilhøre alle mine roller, ikke bare Lisbeth Salander, sa skuespillerinnen tidligere til Ekstra Bladet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg setter grensen ved silikon