Nå er hun klar for bryllup

Jamie Lynn Spears har fått det viktigste på plass.

GIFTEKLARE: Skuespiller og Britney-søster Jamie Lynn Spears og forloveden Jamie Wilson (bak) er ett skritt nærmere bryllupet. Her er paret avbildet i New York like før jul. Foto: Fortunata / Splash News/ All Over Press
GIFTEKLARE: Skuespiller og Britney-søster Jamie Lynn Spears og forloveden Jamie Wilson (bak) er ett skritt nærmere bryllupet. Her er paret avbildet i New York like før jul. Foto: Fortunata / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Britney Spears' lillesøster Jamie Lynn Spears (22) er etter alt å dømme i rute til å gå ned kirkegulvet.

Den gryende popsangeren, som forlovet seg med  Jamie Watson (31) i fjor våres, har nemlig fått på plass noe av det viktigste til bryllupsdagen.

Denne uken avslørte hun på Instagram at selveste brudekjolen er i boks - eller nærmere bestemt i pose.

bildet hun publiserte på bildedelingstjenesten holder hun i hvert fall glisende frem en handlepose fra I Do Bridal Couture, flankert av mamma Lynne (58) og datteren Maddie (5) inne i brudesalongen.

«Fant endelig den perfekte kjolen hos @idobridalcouture!!!!! Tusen takk til alle som fikk meg til å føle meg så spesiell og som var så hjelpsomme!!!!», skrev den vordende bruden begeistret til bildet.

BARNETEKKE: Jamie har selv datteren Maddie, og kommer visst godt overens med barna til søster Britney. Her avbildet med forloveden og popstjernens ene sønn i november 2012.  Foto: FameFlynet Sweden
BARNETEKKE: Jamie har selv datteren Maddie, og kommer visst godt overens med barna til søster Britney. Her avbildet med forloveden og popstjernens ene sønn i november 2012. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Imidlertid holdt 22-åringen selve brudekjolen hemmelig, men ifølge brudesalongens Instagram-konto falt valget på en kjole fra Liancarlo (ekstern lenke til hjemmesiden).

- Hun så nydelig ut i kjolen. Synet fikk moren hennes til å gråte. De var alle så søte, og Jamie Lynn kunne ikke slutte å uttrykke sin begeistring for forloveden, forteller et øyenvitne til RadarOnline.

Selve bryllupsdatoen er imidlertid ikke kjent for øyeblikket.

Jamie Lynn Spears og Jamie Wilson har vært et par i fire år. Tidligere var hun forlovet med Casey Aldridge, som er faren til datteren hennes.

LES OGSÅ: Dater hun Orlando Bloom?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer