Courteney Cox:

Nå er hun klar for barn med sin 13 år yngre kjæreste

- Jeg vet det høres vilt ut, innrømmer TV-stjernen.

DRØMMER OM BARN: Duoen har lyst på et felles barn. Foto: NTB Scanpix
DRØMMER OM BARN: Duoen har lyst på et felles barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Courteney Cox (53) ønsker å utvide familien med kjæresten Johnny McDaid (40).

Fra det 11 år lange ekteskapet til David Arquette (45) har hun datteren Coco (13), og nå drømmer hun om enda et barn.

- Jeg vil gjerne ha en baby nå. Jeg kan bære frem noen andres egg. Jeg begynner kanskje å bli litt gammel, men jeg vil gjerne gjøre det med Johnny. Jeg vet det høres vilt ut, men jeg hadde gjort det, forteller hun til NewBeauty, ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter under bildet.

VIL UTVIDE FAMILIEN: Her er Courteney og Johnny på shopping i Malibu med hennes datter i fjor vår. Foto: NTB Scanpix
VIL UTVIDE FAMILIEN: Her er Courteney og Johnny på shopping i Malibu med hennes datter i fjor vår. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brøt forlovelsen

Det var i desember 2013 at den tidligere «Friends»-stjernen fant lykken med den 13 år yngre «Snow Patrol»-rockeren, og bare et halvt år senere forlovet turtelduene seg.

Paret virket svært lykkelige sammen, og rykter om at de planla å adoptere en bror eller søster til Coco, begynte å svirre. Så plutselig, i november 2015, ble forlovelsen brått brutt.

Courteney gikk rett i kjelleren etter at det ble slutt, men etter et halvt år hver for seg fant de tilbake til hverandre igjen.

- Det lærte meg definitivt mye, og uansett hva som skjer, så gjorde bruddet meg til en bedre person - selv om det var brutalt å gå gjennom, fortalte Cox i fjor sommer, ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE IGJEN: I slutten av 2015 gjorde Johnny det slutt med Courteney, men våren året etterpå fant de tilbake til hverandre igjen. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE IGJEN: I slutten av 2015 gjorde Johnny det slutt med Courteney, men våren året etterpå fant de tilbake til hverandre igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå står duoen sterkere sammen enn noen gang tidligere - til tross for den store aldersforskjellen som TV-stjernen fryktet kunne ødelegge forholdet tidligere.

- Utseende betyr ingenting for ham. Jeg pleide å bekymre meg for aldersforskjellen, men jeg tror ikke det betyr noe. Han setter pris på skjønnhet, men det går dypere enn som så. Det går dypere enn det for meg også, men jeg er likevel heldig som synes han er vakker og ekstremt sexy, deler Courteney videre i intervjuet med NewBeauty.

Droppet Botoxen

52-åringen har tidligere innrømmet at hun synes det har vært vanskelig å eldes med verdighet i en by hvor unge og vakre skuespillere står i kø for å stjele de mest ettertraktede rollene.

Derfor har hun tidligere benyttet seg av både Botox og laser i håp om å stoppe aldringsprosessen. Dette er det imidlertid slutt på nå.

- Jeg har sluttet å bruke fillere. Jeg er så naturlig som jeg kan være. Jeg føler meg bedre nå fordi jeg ser ut som meg selv. Jeg håper i alle fall at jeg gjør det. Ting vil alltid forandre seg. Gravitasjonen får ting til å henge. Jeg prøvde å stoppe dette, men det fikk meg til å se falsk ut, sier hun i intervjuet, ifølge Us Weekly.

Til magasinet Closer har Cox tidligere sagt at kjæresten ikke liker kvinner som er for stramme i masken.

- Det er ingen hemmelighet at jeg har brukt Botox før, men jeg har aldri lagt meg under kniven. Johnny er ikke fan av den der Hollywood-looken uansett, så jeg føler ikke presset om å se ut som en 20-åring for ham, har hun uttalt, ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Overrasket ektemannen med nakenbilde og kake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer