STØTTER KJÆRESTEN: Zac Efron (22) har tidligere hintet om at han mener kjæresten bør kaste klærne på film. Foto: All Over Press
STØTTER KJÆRESTEN: Zac Efron (22) har tidligere hintet om at han mener kjæresten bør kaste klærne på film. Foto: All Over PressVis mer

Nå er hun klar for å kaste klærne

Disney-stjernen spiller prostituert i kommende film...

SEHER.NO: I 2007 opplevde "High School Musical"-stjernen Vanessa Hudgens (20) alle kjendisers mareritt - nemlig å få spredd nakenbilder av seg selv på internett.

Bildene, som viser en splitter naken Hudgens, skulle etter ryktene ha blitt sendt av stjernen selv til kollegaen og kjæresten Zac Efron (22), men havnet selvfølgelig i feil hender.

Til tross for at 20-åringen måtte gå ut og unnskylde seg etter hendelsen, innrømte hun i et intervju med OK! i mai at hun ikke så bort i fra at vi kunne se mer nakenhet av henne i framtiden.

- Jeg kommer til å vise nakenhet i en film når tidspunktet er riktig, fortalte stjernen den gang.

Ifølge OK! er tidspunktet nå riktig for den unge stjernen, som skal ha fått en rolle som prostituert i filmen "Sucker Punch".

Til Metro hinter Hudgens om at hun kommer til å kaste klærne i filmen som er regissert av Zack Snyder.

- Jeg spiller en karakter ved navn Blondie, og handlingen foregår på et bordell på 1950-tallet, så det er ikke så mye klær, avslører hun.

I mai skal også skuespillerkjæresten Zac Efron (21) ha ytret at han mente kjæresten burde vise seg naken foran kamera, for å komme seg litt vekk fra sitt noe uskyldige image.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nei til bryllup og heroin