Nå er hun ikke singel lenger

Line Verndal fant lykken med svensk regissør.

NY KJÆRESTE: Line Verndal forteller at hun har blitt sammen med den svenske regissøren Emil Jonsvik.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
NY KJÆRESTE: Line Verndal forteller at hun har blitt sammen med den svenske regissøren Emil Jonsvik. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Line Verndal (40) har siden bruddet fra Torgeir Reiten for to år siden, vært en av Norges mest ettertraktede kjendiskvinner. Nå forteller hun i et intervju med VG at hun har forelsket seg i den svenske regissøren Emil Jonsvik (34).
 
- Ja, han er min kjæreste og heter Emil Jonsvik, bekrefter Verndal til avisen. 

Paret møtte hverandre på filmfestivalen i Haugesund for to år siden, og nå samarbeider de om et nytt filmprosjekt. Jonsvik har gitt sin vakre kjæreste en rolle i sin nye thriller «Krigarnas ö». 

Verndal har datteren Helle (6), mens Emil har en sønn på fem og et halvt år. De har ingen planer om å flytte sammen ennå. 

- De detaljene der får vi ta som det kommer, det blir nok litt pendling hit og dit tenker jeg, sier Verndal. 

Tidligere har Verndal sagt til Her og Nå at hun opplever at menn ikke tør å ta kontakt med henneEttbarnsmoren trivdes som singel, men nå er altså den flotte blondinen opptatt. 

Denne høsten er skuespilleren aktuell som programleder for feelgood-serien «Lines gode hjelpere» på TV 3.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Line Verndal (40) bor hjemme hos foreldrene  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer