KOLLEGAER OG EKTEPAR: Casey Wilson og mannen bak TV-serien "Happy Endings"  David Caspe er nå mann og kone. Foto: Twitter/Whitney Cummings
KOLLEGAER OG EKTEPAR: Casey Wilson og mannen bak TV-serien "Happy Endings" David Caspe er nå mann og kone. Foto: Twitter/Whitney Cummings Vis mer

- Nå er hun ikke på Tinder lenger folkens

Hollywood-stjernen Casey Wilson giftet seg nøyaktig ett år etter frieriet.

SEOGHØR.NO: Det var ikke bare superparet Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) som giftet seg denne helgen.

Skuespilleren Casey Wilson (33) sa også ja til sin forlovede David Caspe (35) i en romantisk seremoni i Ojai i California søndag, skriver People.com.

- Nå er ikke min lille Casey Wilson på Tinder lenger folkens, skrev komiker-venninnen Whitney Cummings på Twitter sammen med et bilde av det lykkelige paret.

Den nygifte duoen har vært kjærester siden 2011 - etter at de traff hverandre på settet til TV-serien «Happy Endings».

Bryllupet skjedde nøyaktig ett år etter at Caspe fridde til Wilson på den amerikanske merkedagen Memorial Day - som feires hver siste mandag i mai.

- Han fridde til meg med et nydelig arvestykke av en ring den første kvelden vi tilbragte i vårt nye hus. Jeg både gråt og tutet selvfølgelig, og så kom faren min og broren min med sin familie opp oppkjørselen, og så gråt og tutet alle sammen. Det var veldig spesielt. En perfekt kveld, fortalte TV-stjernen i fjor.

LES OGSÅ: Swayzes enke giftet seg på nytt