NÅ: Chers datter har blitt til sønn, etter at 40-åringen nylig gjennomgikk en kjønnsskifteoperasjon. Her er han fotografert i september. Foto: Stella Pictures
NÅ: Chers datter har blitt til sønn, etter at 40-åringen nylig gjennomgikk en kjønnsskifteoperasjon. Her er han fotografert i september. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå er hun ikke Chers datter lenger

- Jeg barberer meg en gang i uken...

SEHER.NO: I sommer ble det kjent at Chers datter, Chastity Bono (40) hadde bestemt seg for å gjennomgå en kjønnsskifteoperasjon for å bli mann.

40-åringen begynte i vår - etter å ha sluttet å drikke alkohol - på hormonbehandling og nå har hun også gjennomført kjønnsskifteoperasjonen, og tatt navnet Chaz.

Denne uken ga Chaz sitt første intervju etter operasjonen, og han forteller at han nyter å være i den nye kroppen.

- Det var en lang prossess som tok nesten ti år. Jeg ble edru i 2004 og jeg kunne ikke gjennomført det før da, forteller han til Entertainment Tonight, ifølge People.

Chaz startet forvandlingen i mars, og han merker allerede store forskjeller på kroppen.

- Jeg har fått dypere stemme, fettet har omfordelt seg, jeg har fått mer muskler, mer hårvekst og sexlysten har økt. Jeg barberer meg en gang i uken nå.

Det som ikke har forandret seg, er 40-åringens følelse av seg selv som mann.

- Jeg følte meg også som en mann da jeg var barn. Det var ikke mye feminint med meg. Jeg mener at kjønn er noe mellom ørene, ikke mellom beina. Det oppdaget jeg tidlig på 90-tallet. Det var bare en lang prossess å bli komfortabel nok til å gjøre noe med det, forklarer han i intervjuet.

Det var først da han fylte 40, at Chaz innså at han ble nødt til å endre livet dramatisk, og gjennomgå en operasjon.

- Jeg fylte 40, og tenkte at 'det er nå eller aldri'. Jeg ville føle meg levende og ha muligheten til å  kunne nyte livet i en mannlig kropp og ikke vente til jeg er en gammel mann.

Chastity er resultat av den evigunge sangerinnens turbulente ekteskapet med avdøde Sonny Bono.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Er det mulig, Cher?