Nå er hun i superform til bryllupet

Kim Kardashian tok pusten fra alle på den røde løperen.

LEKKER: Reality-stjernen Kim Kardashian gifter seg til helgen, og skjønnheten skal ha trent hardt og spist sunt for å se best mulig ut i sin Vera Wang-kjole. På lanseringen av Worlds Most Beautiful Magazine, der hun selv er på coveret, i forrige uke s Foto: Stella  Pictures
LEKKER: Reality-stjernen Kim Kardashian gifter seg til helgen, og skjønnheten skal ha trent hardt og spist sunt for å se best mulig ut i sin Vera Wang-kjole. På lanseringen av Worlds Most Beautiful Magazine, der hun selv er på coveret, i forrige uke s Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag 20. august er det endelig klart for 1000-gjestersbryllupet mellom realitystjernen Kim Kardashian (30) og basketballstjernen Kris Humphries (26).

Bryllupet skal bli vist på TV-kanalen E!, og både bruden og brudens mor har gjort sitt beste for å stråle mest mulig på den store dagen. Mens mamma Kris Jenner (55) skal ha lagt seg under kniven for anledningen, har Kim selv nøyd seg med et tøft trenings- og kostholdsregime.

Og da 30-åringen viste seg på «Do Something Awards» i Los Angeles lørdag, var det tydelig at anstrengelsene har gitt resultater. Den kommende bruden tok pusten fra de fleste i en ettersittende, off-white kjole som fremhevet hennes nyslanke figur.

Kardashian har ansatt de to kjendistrenerne Gunnar Peterson og Tracy Anderson for å finpusse fasongen hennes, skriver UsMagazine. Men det er meget mulig at dietten er like krevende som treningen, da skjønnheten tidligere har uttalt at hun er svært glad i mat.

- Kim har kuttet ut all fet mat og sukker, sier en kilde til magasinet.

Forhåpentligvis er «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen ferdig med nedslankingen nå - for den aller siste tilpassingen av Vera Wang-kjolen hennes var forrige uke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er IKKE Tara Reids nye ektemann  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer