<strong>VENTER BARN:</strong> Angelina Pivarnick, kjent som en av de rappkjefta og festglade deltagerne i MTVs «Jersey Shore», er nå både forlovet og gravid. Men det spørs kanskje om det vil roe ned 22-åringen... Her avbildet på South Beach i Miami i forbindelse me Foto: All Over Press
VENTER BARN: Angelina Pivarnick, kjent som en av de rappkjefta og festglade deltagerne i MTVs «Jersey Shore», er nå både forlovet og gravid. Men det spørs kanskje om det vil roe ned 22-åringen... Her avbildet på South Beach i Miami i forbindelse me Foto: All Over Press Vis mer

Nå er hun gravid

Den rappkjefta reality-stjernen venter sitt første barn.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Angelina Pivarnick (22), kjent fra MTV-serien «Jersey Shore», er gravid. Det melder nettstedet TMZ.

Reality-kjendisen har bekreftet graviditeten overfor TMZ, men ønsker ikke å komme med noen videre kommentar - for én gangs skyld.

Kilder som står 22-åringen nær forteller imidlertid at barnefaren er Pivarnicks forlovede Dave Kovacs, som i februar overrasket henne ved å fri på den røde løperen.

Når TV-stjernen har termin er fortsatt ikke kjent, skriver TMZ.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Får sex-tips av sin egen mor


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer