Nå er hun gravid

Kanye West’s tidligere kjæreste venter barn med ny rapstjerne.

VAR UTRO: Tidligere var Amber sammen med rapperen Kanye West. Men han skal angivelig ha vært utro mot henne med sin nye kjæreste, Kim Kardashian. Foto: Fame Flynet
VAR UTRO: Tidligere var Amber sammen med rapperen Kanye West. Men han skal angivelig ha vært utro mot henne med sin nye kjæreste, Kim Kardashian. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Amber Rose (28) er kanskje mest kjent som den korthårede ekskjæresten til Kanye West. De slo opp i 2010, fordi Kanye angivelig var utro med Kim Kardashian. Nå er Amber forlovet med Grammy-vinneren Wiz Khalifa (24), og de to venter nå barn.

- Amber og Wiz ble gravide helt uventet, men nå er de spente på å starte en familie sammen, sier en kilde ifølge nettstedet Radar Online.

Den amerikanske modellen har blant annet posert for luksusmerket Louis Vuitton. I tillegg til å ha spilt i flere musikkvideoer, ble hun talsmann for romprodusenten Smirnoff i november. Nå må hun legge om stilen.

- Amber har allerede måttet gjøre store forandringer i måten hun lever på. Hun har blant annet kuttet ut røykingen. Og som modell pleide hun å ha en smal midje før, så dette kommer til å bli en stor tilpassning for henne.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk 40 millioner for en opptreden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer