Nå er hun gravid

- Vi gleder oss, sier «Jersey Shore»-stjernen Jenni Farley.

VENTER BARN: Jenni Farley venter barn med kjæresten Roger Mathews. Paret forlovet seg i 2012. Foto: All Over Press
VENTER BARN: Jenni Farley venter barn med kjæresten Roger Mathews. Paret forlovet seg i 2012. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De er kjente for vill festing og elleville påfunn, men nå må realitystjernen Jenni «JWOWW» Farley (27) i hvertfall ta det med ro i ni måneder. Hun har nemlig blitt gravid med forloveden Roger Mathews (37).

Farley skal ha avslørt de gledelige nyhetene ovenfor venner og familie via et julekort som viste frem et sonogram. På kortet sto det også:

«Vi kunne ikke ha ønsket oss en bedre gave denne julen! God jul fra vår økende familie til deres! Hilsen Jenni, Roger og ankommer juli 2014 Baby Mathews».

«Jersey Shore»-stjernen har også kommentert de lykkelige omstendighetene på sin egen nettside.

- Vi ville dele disse fantastiske nyhetene med dere fordi dere har vært en del av livet vårt de siste årene og har vært med på reisen til Roger og meg selv, skrev Jenni på nettsiden.

- Vi gleder oss veldig til å dele dette nye kapittelet i livet vårt med dere når vi blir foreldre, fortsetter realitystjernen.

MAMMA: I august i fjor ble Nicole Polizzi mamma for første gang. Nå følger bestevenninnen etter. Foto: FAME FLYNET
MAMMA: I august i fjor ble Nicole Polizzi mamma for første gang. Nå følger bestevenninnen etter. Foto: FAME FLYNET Vis mer

Parets romanse har blitt tett fulgt av TV-kameraer både i «Jersey Shore» og i «Snooki & JWOWW», og veien til lykke har til tider vært svært turbulent.

Jenni og Roger forlovet seg i september 2012 og snakket allerede da ut om at de ønsket seg barn.

- Rogers far har så lyst til at vi skal gifte oss. Han vil ha barnebarn, og sender meg meldinger om det nesten hver dag, har Jenni tidligere fortalt People.

JWOWWs venninne Snooki ble mor i 2012 til lille Lorenzo. Nå får han en liten lekekamerat.

LES OGSÅ:   Nå er hun forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer