LYKKEN SMILER: Keyshia Cole venter sitt første barn. Foto: Stella Pictures
LYKKEN SMILER: Keyshia Cole venter sitt første barn. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå er hun gravid og forlovet

Livet er snudd på hodet for sangstjernen...

SEHER.NO: Den Grammy-nominerte R'n'B-artisten Keyshia Cole (28) har avslørt flere hemmeligheter om sitt eget liv. Ifølge People.com er sangstjernen både gravid og forlovet.

Cole, som har turnert med en rekke av de aller største hip hop-stjernene i Hollywood, venter sitt første barn med kjæresten, Daniel Gibson.

Gibson er en basketballstjerne som spiller for Cleveland Cavaliers. Med nyheten om graviditeten kommer også nyheten om en forlovelse.

Ifølge artistens talsperson er det ennå ikke satt noen dato for bryllupet.

Cole avslører også at hun har brutt kontakten med familien i en pressemelding. Det har tidligere gått rykter om at hun skal ha kommet på kant med familien, noe som viser seg å være sant.

"Jeg kom til et punkt i livet mitt der jeg trengte fred og ro, slik at jeg kunne komme meg videre", heter det i pressemeldingen.

"Nå som jeg skal bli mamma er det viktig for meg å ha et fredelig hjem for barnet mitt. Det vil bli min førsteprioritet".

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå har hun blitt mamma