GRAVID: Skuespiller Jessica Alba er nå gravid med sitt andre barn. Nyheten slapp hun på sin egen Facebook-profil. Her er skjønnheten på ern filmprisutdeling i London forrige helg.  Foto: Stella Pictures
GRAVID: Skuespiller Jessica Alba er nå gravid med sitt andre barn. Nyheten slapp hun på sin egen Facebook-profil. Her er skjønnheten på ern filmprisutdeling i London forrige helg. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nå er hun gravid igjen

Superstjernen slapp den gledelige nyheten på Facebook.

Publisert
SEHER.NO: Hollywood-skuespilleren Jessica Alba (29), aktuell i «Verre enn verst - Little Fockers», venter sitt andre barn. Det betyr at datteren til Alba og ektemannen Cash Warren (32), Honor Marie (2), snart blir storesøster.

Den vakre stjernen avslørte nyheten selv, gjennom en beskjed på sin egen Facebook-profil:

- Det er en stund siden jeg har vært på Facebook, men jeg tenkte å stikke innom for å dele denne spennende nyheten med dere! Cash og jeg er overlykkelige og ville fortelle nyheten til dere direkte så dere ikke fikk høre det et annet sted først.

Det er tydelig at Alba vet å benytte det sosiale mediet til både sin egen og andres fordel. Hun understreket blant annet hvor viktig omsorgen fra venner og fans er for henne:

- Jeg satte pris på all kjærligheten og støtten dere gav meg under min første graviditet, og jeg vil definitivt sette pris på det denne gangen også. Ha en fantastisk dag! Jess., avslutter hun på Facebook-siden, ifølge TooFab.com.

Nylig avslørte skuespilleren at hun faktisk har blitt mer «vill og gal» etter at hun fikk  datteren Honor for omtrent to og et halvt år siden.

- For etter at hun er lagt for kvelden så kommer alle mamma-venninnene mine på besøk, og så danser og fester vi hjemme hos meg, avslører hun ifølge Femalefirst.


Så det kan vel bli spennende å se hvor mye mer gæren hun kommer til å bli som tobarnsmor?
Jessica Alba og Cash Warren giftet seg sommeren 2008, noen på uker før Alba fødte deres første barn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble avvist av Rihanna


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer