Frida Aasen:

Nå er hun gift!

Lykken smiler for den norske modellen.

GIFT: Frida Aasen og Tommaso Chiabra har denne uken gitt hverandre sitt ja. Foto: Pa Photos / NTB
GIFT: Frida Aasen og Tommaso Chiabra har denne uken gitt hverandre sitt ja. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august i fjor kunne den norske modellen Frida Aasen (27) avsløre at hun hadde forlovet seg med den italienske businessmannen Tommaso Chiabra (36).

Den hyggelige nyheten delte hun til sine 945 000 følgere ved å publisere en bildesamling fra det store øyeblikket. Chiabra la også ut noen blinkskudd på sin egen konto, og delte en kort video fra selve frieriet.

Denne uka er endelig den store dagen kommet. Torsdag ble Aasen smidd i hymens lenker med Chiabra i solrike Italia, og paret kan nå kalle seg mann og kone.

PRINSESSEKJOLE: Modellen hadde på seg en stor prinsessekjole. Foto: Pa Photos / NTB
PRINSESSEKJOLE: Modellen hadde på seg en stor prinsessekjole. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer

Nyheten har blitt delt av en rekke bryllupsgjester, blant andre Sophie Stray Spetalen, som har delt bilder av at det nygifte paret står utenfor kirketrappene.

BRYLLUP: Aasen kastet buketten. Foto: Pa Photos / NTB
BRYLLUP: Aasen kastet buketten. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer

Paret bekreftet i april 2020 at de var et par, da Aasen delte et bilde av kjæresten i anledning bursdagen hans, og skrev «my love», som på norsk kan oversettes til «min elskede».

NYGIFT: Se den rørende talen Petter Pilgaard holdt for Vendela på den store bryllupsdagen. Video: Tor Lindseth. Vis mer

- Utrolig glad

Frida Aasen ble historisk da hun ble den første norske modellen til å gå på catwalken under Victoria's Secret Fashion Show i 2017.

Den gang beskrev Aasen, som hadde vært på casting for det berømte undertøysmerket to ganger tidligere, det hele som «nesten helt uvirkelig».

- Jeg er utrolig glad for å skulle gå i showet. Det er så stor konkurranse for å få plass der, og det gjør det nesten helt uvirkelig, sa hun, gjennom sin agent Donna Ioanna.

LES OGSÅ: Pete Davidson: - Jeg vil ha et barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer