Frida Aasen:

Nå er hun gift!

Lykken smiler for den norske modellen.

GIFT: Frida Aasen og Tommaso Chiabra har denne uken gitt hverandre sitt ja. Foto: Pa Photos / NTB
GIFT: Frida Aasen og Tommaso Chiabra har denne uken gitt hverandre sitt ja. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august i fjor kunne den norske modellen Frida Aasen (27) avsløre at hun hadde forlovet seg med den italienske businessmannen Tommaso Chiabra (36).

Den hyggelige nyheten delte hun til sine 945 000 følgere ved å publisere en bildesamling fra det store øyeblikket. Chiabra la også ut noen blinkskudd på sin egen konto, og delte en kort video fra selve frieriet.

Denne uka er endelig den store dagen kommet. Torsdag ble Aasen smidd i hymens lenker med Chiabra i solrike Italia, og paret kan nå kalle seg mann og kone.

Nyheten har blitt delt av en rekke bryllupsgjester, blant andre Sophie Stray Spetalen, som har delt bilder av at det nygifte paret står utenfor kirketrappene.

Paret bekreftet i april 2020 at de var et par, da Aasen delte et bilde av kjæresten i anledning bursdagen hans, og skrev «my love», som på norsk kan oversettes til «min elskede».

- Utrolig glad

Frida Aasen ble historisk da hun ble den første norske modellen til å gå på catwalken under Victoria's Secret Fashion Show i 2017.

Den gang beskrev Aasen, som hadde vært på casting for det berømte undertøysmerket to ganger tidligere, det hele som «nesten helt uvirkelig».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.