Merete Lingjærde:

Nå er hun gift!

I dag, fredag 6. august, fikk Merete sin kjære Anders.

BRYLLUP: I dag var det duket for bryllup mellom Merete og Anders. Nå er de endelig mann og kone. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRYLLUP: I dag var det duket for bryllup mellom Merete og Anders. Nå er de endelig mann og kone. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november i fjor kunne «Skal vi danse»-dommeren Merete Lingjærde (59) avsløre den hyggelige nyheten om at hun og kjæresten Anders Mørk hadde forlovet seg.

Frieriet fant sted på Norefjell. I ettertid ble det også kjent at paret skulle gifte seg denne sommeren, og nå er den store dagen her.

I dag, fredag 6. august, fikk Merete sin Anders i et tradisjonelt kirkebryllup i Asker kirke.

- Vi er voksne begge to, så her blir det ingen foreldre eller noen andre som bestemmer. Anders og jeg skal gå opp kirkegulvet sammen, uttalte 59-åringen til Se og Hør i juni.

- 25 år gammel ivrig brud

Merete og forloveden skulle i utgangspunktet ha giftet seg allerede i begynnelsen av juli, men slik ble det ikke - på grunn av coronapandemien.

Merete og Anders bærer henholdsvis brudekjole og smoking på bryllupsdagen sin, og feiringen av ekteskapet skjer på Hvalstrand bad sammen med rundt 80 gjester.

Blant gjestene finner vi tidligere «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson, sammen med nåværende dommer Trine Dehli Cleve. Hun ankom vielsen med ektemannen, Thomas Cleve.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer