Helene Rask:

Nå er hun gift!

- Vi har gifta oss. Hurra, sier den tidligere glamourmodellen på Instagram.

NYGIFT: Tidligere glamourmodell Helene Rask fikk sin Geir Holløkken denne helga. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NYGIFT: Tidligere glamourmodell Helene Rask fikk sin Geir Holløkken denne helga. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det har gått en god stund siden vi sist hørte fra eks-glamourmodellen Helene Rask (39). I mange år preget hun magasinspaltene med lettkledde bilder av seg selv, og hun var bare 18 år da hun for første gang tok kontakt med mannebladet Vi Menn og ba om å få være forsidepike.

For ti år siden la Rask imidlertid modellkarrieren på hylla. I dag jobber 39-åringen som gartner, og til stadighet deler hun hagebilder med sine nesten fem tusen følgere på Instagram.

Lørdag delte Rask riktignok en nyhet som hadde med alt annet enn planter og blomster å gjøre. I en snutt på Instagram Story røpet nemlig eksmodellen at hun og kjæresten Geir Holløkken (53) har giftet seg.

GIFT: Lørdag la Helene Rask ut en snutt på Instagram Story der det kom fram at hun hadde giftet seg med Geir Holløkken. Foto: Skjermdump fra Instagram
GIFT: Lørdag la Helene Rask ut en snutt på Instagram Story der det kom fram at hun hadde giftet seg med Geir Holløkken. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Vi har gifta oss. Hurra, sier Helene Rask stolt i videoen, der hun og den ferske ektemannen blir kjørt i hest og kjerre gjennom skogen.

39-åringen har også delt et bilde sammen med Holløkken, der de lykkelige nygifte ser hverandre inn i øynene - med brudestasen på.

«Oss to», skriver Rask under bildet, etterfulgt av en ring og et hjerte.

Se og Hør har gjentatte ganger forsøkt å komme i kontakt med Helene Rask for en kommentar til denne saken, uten å lykkes.

Fikk barn

Rask og Holløkken har sammen sønnen Henrik (2), som så dagens lys i desember 2017. Dette er ekteparets første barn. Holløkken har også tre voksne barn fra et tidligere forhold.

- I år får vi verdens beste julegave. En liten gutt vokser seg stor og sterk i mamma sin mage. Gleden er stor, vi går en spennende tid i møte, skrev eksmodellen på Instagram da hun offentliggjorde graviditeten.

I dag bor den lille familien på en gård i Son.

I et intervju med KK tidligere i år, fortalte Rask åpenhjertig om hvordan det var å bli mor i en alder av 37.

- Jeg hadde egentlig aldri slått fra meg tanken på å få barn, men etter hvert som tiden gikk, begynte jeg å tenke at man jo kan leve et godt liv uten barn også.

I intervjuet med KK fortalte eks-glamourmodellen også at hun benyttet assistert befruktning for å bli gravid, etter at ektemannen hadde oppmuntret henne til å besøke en fertilitetsklinikk for å finne ut hvorfor hun ikke hadde blitt gravid før.

- Han mente at jeg, om det var mulig, måtte få oppleve å bli mor og at jeg kom til å bli verdens beste mamma. Sammen vokste ønsket hos oss begge om å få felles barn og jeg minnes hans raushet og varme omkring et så stort og viktig tema, sa hun.

Mange jern i ilden

Som nevnt jobber Rask i dag som gartner og gründer, samtidig som hun driver nettbutikken Helene Hagefrøken, som selger utemøbler og andre ting til hagen.

39-åringen har imidlertid hatt mange jern i ilden opp gjennom åra.

I 2005 etablerte hun modellbyrået «Rask Models», men byrået ble slått konkurs fire år seinere.

Etter at hun la karrieren som glamourmodell på hylla i 2010, startet hun egen helsekostbutikk i Vestby, skrev bok, og var også en kort tur innom politikken.

GIFTER SEG: I 2019 ble det klart at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen hadde forlovet seg. Nå letter hun på sløret om hvordan bryllupet blir. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Likevel vil nok de fleste huske Rask for hennes tid som glamourmodell. I et innlegg i Dagbladet Magasinet i 2017, skrev hun at vendepunktet kom da hun fikk et brev fra en tolv år gammel jente som ønsket å bli en del av modellteamet hennes.

- Det ble et veldig sterkt vendepunkt. Med hovedfokus på ytre fasade, store silikonbryster, og en profil i media som ga inntrykk av at glamourlivet er sunt og godt, var jeg på vei i helt feil retning. Mailen fikk meg virkelig til å tenke, skrev Rask den gang.

Kort tid seinere var glamoureventyret over.

LES OGSÅ: Brudd for Hollywoodfruen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer