KRITIKERROST: TV-serien "Mad Men" - hvor Hendricks spiller en sentral rolle - vant nylig Emmy for beste dramaserie. Foto: All Over Press
KRITIKERROST: TV-serien "Mad Men" - hvor Hendricks spiller en sentral rolle - vant nylig Emmy for beste dramaserie. Foto: All Over PressVis mer

Nå er hun gift!

"Mad Men"-stjernen giftet seg i New York i helgen.

SEHER.NO: Christina Hendricks (34) har for alvor blitt en kjent skuespiller etter rollen som Joan Holloway i TV-serien "Mad Men", som skildrer reklamebransjen på 60-tallet.

Ifølge People skal den populære skuespillerinnen nå ha giftet seg med kjæresten, Geoffrey Arend (31), i en seremoni i New York søndag.

Hendricks og Arend forlovet seg tidligere i år etter å ha blitt introdusert for hverandre gjennom en kollega på "Mad Men"-settet, og paret skal i helgen ha byttet ringer fra merket Tacori.

- Ringene er enkle og nydelige - akkurat som Christina og Geoffrey, uttaler en representant fra Tacori til People.

I sommer fortalte Hendricks til magasinet at hun hadde planer om å gifte seg i en kjole fra designeren Carolina Herrera.

- Det var den første kjolen jeg prøvde på, og den var fantastisk, uttalte hun den gang, mens hun benyttet anledningen til å skryte av sin kommende ektemann.

- Han er omtenksom, smart, han tar vare på meg, og han er veldig, veldig givende.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767! 


LES OGSÅ: Hoppet av glede for gullstatuetten