<strong>ENDELIG GIFT:</strong> Neste ett år etter at ugkarskvinnen Melissa Rycroft ble avvist av Jason Mesnick på landsdekkende TV, har hun endelig funnet lykken med Tye Strickland.  Foto: FAME FLYNET
ENDELIG GIFT: Neste ett år etter at ugkarskvinnen Melissa Rycroft ble avvist av Jason Mesnick på landsdekkende TV, har hun endelig funnet lykken med Tye Strickland. Foto: FAME FLYNET Vis mer

Nå er hun gift

"Ungkarskvinnen" har endelig funnet den rette...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Neste ett år etter at ungkarskvinnen Melissa Rycroft (26) ble avvist av Jason Mesnick på landsdekkende TV, har hun endelig funnet lykken med Tye Strickland (28).

Rycroft medvirket i den 13 sesongen av "Ungkaren" i USA. I etterkant av programmet har hun også deltatt på den amerikanske versjonen av "Skal vi danse", og har blitt kåret til en av verdens mest sexy av Maxim Magazine.

Paret ble gift under en 30 minutters seremoni på Isja Mujeres i Mexico. Bare nære venner og familie deltok. Rycroft er en tidligere Dallas Cowboys-heiagjengjente, og valgte å gi mannen sin det første kysset som mann og kone, mens den instrumentale versonen av "Monday Night Football" spilte i bakgrunnen.

- Bryllupet gikk veldig rolig for seg, noe som passer med personligheten min, forteller Melissa til Good Morning America.

Nå har paret begynt å tenke på å stifte familie.

- Jeg vil definitivt ha barn, selv om det kanskje ikke blir helt enda. Jeg vil at det skal være oss to en stund til, for vi får små søte trippende rundt, sier Rycroft til Us Magazine.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected] , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: "Ungkaren" er dømt til å mislykkes


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer