Nå er hun gift

«American Beauty»-stjernen giftet seg for andre gang.

<strong>GIFT:</strong> Mena Suvari giftet seg med musikkprodusenten Simone Sestito under en intim seremoni i Italia i helgen.  Foto: Stella Pictures
GIFT: Mena Suvari giftet seg med musikkprodusenten Simone Sestito under en intim seremoni i Italia i helgen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  «American Beauty»-stjernen Mena Suvari (31) giftet seg med musikkprodusenten Simone Sestito (26) under en intim seremoni i Italia i helgen.

Paret utvekslet sine bryllupsløfter i en privat kirke i Vatikanet, Italia på lørdag. Videre ble det holdt bryllupsfest for parets nærmeste venner og familie.

- Seremonien var virkelig unik, og Mena var ubeskrivelig vakker. De er veldig forelsket i hverandre, forteller en av bryllupsgjestene til People.

Skuespilleren forlovet seg med Sestito under en ferie på Jamaica i 2008. Da hadde de vært kjærester i ett år.

Dette er Suvaris andre ekteskap. Hun har tidligere vært gift med tyskeren Robert Brinkmann. Paret skilte seg i 2005, etter fire års ekteskap.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Får ikke nok av sin yngre mann


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer