Nå er hun gift!

Keira Knightley og James Righton sa ja i Provence.

BRUD: Keira Knightley bar en dusrosa, stroppløs tyllkjole med matchende Chanel-jakke og ballerina sko til da hun sa ja til sin kjære i en intim seremoni i Frankrike denne helge. Her fra en annen anledning.  Foto: FameFlynet Sweden
BRUD: Keira Knightley bar en dusrosa, stroppløs tyllkjole med matchende Chanel-jakke og ballerina sko til da hun sa ja til sin kjære i en intim seremoni i Frankrike denne helge. Her fra en annen anledning. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
SEOGHØR.NO: Den britiske skuespillerinnen Keira Knightley (28) giftet seg denne helgen med musikerforloveden James Righton (29) i den lille landsbyen Mazan i Provence i Frankrike, melder People.

Dermed har spekulasjonene om et mulig giftemål i Frankrike, som har svirret denne uken, vært riktige.

Ifølge en kilde nettstedet har snakket med varte selve bryllupsseremonien i 30 minutter, og ble holdt for kun en liten gruppe mennesker.

- Keira så fantastisk ut i en lekker og elegant kjole. Seremonien ble holdt av byens borgemester, og ble holdt rundt 12 på dagen lørdag.

Keira, som er ansiktet utad til Coco Mademoiselle-parfymen til Chanel, bar en stroppløs tyllkjole i dusrosa med den klassiske Chanel-jakke til. På bena hadde hun matchende ballerinasko.

Rundt 50 gjester tok del i ettermiddagsfestlighetene, hvor brudgommens band The Klaxons sto for deler av underholdningen. Bruden har siden 2010 eid en liten vingård i området.

Paret forlovet seg i mai i fjor, rundt ett år etter at de to ble introdusert for hverandre av modell Alexa Chung (29).


- Vi er ikke et par som er veldig glad i overdådige bryllup. Vi kunne hatt seks falske bryllup, men gud det hadde blitt altfor dyrt. Vi trenger ikke å ha alt det der, sa den nygifte 28-åringen i et intervju med Marie Claire i mars i år.

LES OGSÅ: Bieber og Usher saksøkes for «Somebody To Love»