Nå er hun gift!

Keira Knightley og James Righton sa ja i Provence.

BRUD: Keira Knightley bar en dusrosa, stroppløs tyllkjole med matchende Chanel-jakke og ballerina sko til da hun sa ja til sin kjære i en intim seremoni i Frankrike denne helge. Her fra en annen anledning.  Foto: FameFlynet Sweden
BRUD: Keira Knightley bar en dusrosa, stroppløs tyllkjole med matchende Chanel-jakke og ballerina sko til da hun sa ja til sin kjære i en intim seremoni i Frankrike denne helge. Her fra en annen anledning. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske skuespillerinnen Keira Knightley (28) giftet seg denne helgen med musikerforloveden James Righton (29) i den lille landsbyen Mazan i Provence i Frankrike, melder People.

Dermed har spekulasjonene om et mulig giftemål i Frankrike, som har svirret denne uken, vært riktige.

Ifølge en kilde nettstedet har snakket med varte selve bryllupsseremonien i 30 minutter, og ble holdt for kun en liten gruppe mennesker.

- Keira så fantastisk ut i en lekker og elegant kjole. Seremonien ble holdt av byens borgemester, og ble holdt rundt 12 på dagen lørdag.

Keira, som er ansiktet utad til Coco Mademoiselle-parfymen til Chanel, bar en stroppløs tyllkjole i dusrosa med den klassiske Chanel-jakke til. På bena hadde hun matchende ballerinasko.

Rundt 50 gjester tok del i ettermiddagsfestlighetene, hvor brudgommens band The Klaxons sto for deler av underholdningen. Bruden har siden 2010 eid en liten vingård i området.

Paret forlovet seg i mai i fjor, rundt ett år etter at de to ble introdusert for hverandre av modell Alexa Chung (29).


- Vi er ikke et par som er veldig glad i overdådige bryllup. Vi kunne hatt seks falske bryllup, men gud det hadde blitt altfor dyrt. Vi trenger ikke å ha alt det der, sa den nygifte 28-åringen i et intervju med Marie Claire i mars i år.

LES OGSÅ: Bieber og Usher saksøkes for «Somebody To Love»
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer