VAR ALVORLIG SYK: I sommer ble Katie Melia beordret av legene til å slappe av, men nå er hun på beina igjen. Foto: All Over Press
VAR ALVORLIG SYK: I sommer ble Katie Melia beordret av legene til å slappe av, men nå er hun på beina igjen. Foto: All Over Press Vis mer

Nå er hun frisk igjen

- Legene sa at jeg hadde behov for en pause.

Publisert
SEHER.NO: I sommer måtte Katie Melua (26) avlyse en rekke konserter etter å ha blitt alvorlig syk som følge av en travel timeplan. Nå er stjernen imidlertid frisk igjen.

- Jeg er min egen verste fiende, forteller Melua til Ekstrabladet.

Etter at popstjernen debuterte med albumet «Call off the Search» i 2003, har hun arbeidet nærmest konstant med turnéer og TV-opptredener. Melua skal ha blitt utslitt, og legene beordret henne dermed til å slappe av i noen måender.

- Jeg har ikke så lyst å snakke om det, men det var ikke gøy. Legene sa at jeg hadde behov for en pause, og det var det som skjedde, innrømmer 26-åringen.

Nå er artisten klar til å ta fatt på en omfattende turné som går av stabelen i Tyskland 9. mars. Den 18. mai besøker hun Bergen, mens Oslo Spektrum huser stjernen den 20. mai.

- Nå føler jeg meg uthvilt, og moren min har tatt godt vare på meg. Så jeg har fått energien tilbake og er klar for å takle alt igjen. Jeg gleder meg til å stå på scenen igjen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Isabella syk av stress

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer