Emilie «Voe» Nereng:

Nå er hun forlovet

- Helt i lykkerus.

FORLOVET: Tidligere toppblogger Emilie Nereng, bedre kjent som «Voe», har forlovet seg. Her poserer hun med kjæresten Torgeir Glomnes Johansen, som altså nå er forloveden hennes, på Elle-festen tidligere i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Tidligere toppblogger Emilie Nereng, bedre kjent som «Voe», har forlovet seg. Her poserer hun med kjæresten Torgeir Glomnes Johansen, som altså nå er forloveden hennes, på Elle-festen tidligere i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske influenseren Emilie Nereng (23), bedre kjent under kallenavnet «Voe», var på et tidspunkt landets desidert største blogger. På et tidspunkt hadde hun flere lesere enn TV2.no, og pengene rullet inn på konto.

Hun startet allerede som 13-åring, men bestemte seg for to år siden for å legge karrieren på hyllen.

Siden den gang har hun holdt seg i bakgrunnen, men de siste månedene har hun dukket opp på diverse røde løpere. Man kan, med andre ord, si at hun er trygt tilbake i rampelyset igjen.

COMEBACK: Den tidligere toppbloggeren Emilie «Voe» Nereng var en av landets første og største bloggere for noen år tilbake, før hun valgte å trekke seg tilbake og slutte med bloggingen. Da hun ankom Elle-festen 2019 måtte vi spørre: Hva driver du med? Vis mer

I dag driver hun en matkonto på Instagram, der 24 500 følgere får med seg sunne oppskrifter. Det var også der hun nå kunne avsløre at hun hadde forlovet seg med kjæresten Torgeir Glomnes Johansen (30).

- Lykkerus

Det nyforlovede paret har vært sammen i tre og et halvt år, og Nereng er fra seg av begeistring når Se og Hør spør om hvordan hun har det nå.

- Jeg vil helst holde detaljene for meg selv, men jeg sa selvsagt ja. Vi har snakket om dette i en stund, og det var det naturlige steget videre. Men jeg ble selvsagt overrasket, jeg hadde ikke sett den komme, sier hun på telefon fra Spania.

Det var nemlig der at paret forlovet seg. Frieriet fant sted på lørdag, men paret valgte å ikke kunngjorde det med fansen riktig ennå.

- Det er helt fantastisk, og jeg har vært i lykkerus siden det skjedde. Vi trengte ikke å bli nedringt av journalister dagen det skjedde, så vi bestemte oss for å holde det «hemmelig» fram til nå, sier hun.

Nereng er bare 23 år gammel, og kan av den grunn si at de ikke stresser med å gifte seg med det aller første. Nå vil de bare nyte perioden som nyforlovede.

- Det er veldig gøy å snakke om bryllup og giftermål, men vi skal ikke forhaste oss. Vi har snakket om kanskje å gifte oss i 2021. Det er veldig gøy å planlegge, men vi har veldig god tid, sier hun og ler.

Emilie "Voe" Nereng intervjues i forbindelse med deltakelsen i TVNorge-programmet "71 grader nord". Hun intervjues på lansering av programmet sammen med resten av deltakerne. Vis mer

«Helt konge»

Det var i februar 2016 at det ble kjent at den tidligere toppbloggeren hadde fått seg kjæreste, og kun én måned senere røpet hun at de også hadde blitt samboere.

23-åringen som har vært å se i tv-programmer som «Bloggerne», og «71° nord - Norges tøffeste kjendis» har tidligere omtalt samboerskapet som «helt konge».

Likevel har hun innrømmet at det ikke er alle sider ved samboertilværelsen som er like rosenrøde. Til Se og Hør fortalte hun i 2016 at diskusjonene mellom dem ofte kan bli av det tårevåte slaget.

- Jeg gråter veldig lett. Jeg blir ikke sint, jeg bare gråter, og da jekker jo han seg ned med én gang. Så det er håpløst, man kan ikke diskutere med meg, for jeg bare gråter, har hun tidligere uttalt.

NESTE STEG: Emilie Nereng og Torgeir Glomnes Johansen har vært sammen i tre og et halvt år. Her poserer de på Se og Hørs kjendisgalla i 2016. Foto: Andreas Fadum
NESTE STEG: Emilie Nereng og Torgeir Glomnes Johansen har vært sammen i tre og et halvt år. Her poserer de på Se og Hørs kjendisgalla i 2016. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Kjæresten, Torgeir Glomnes Johansen kunne også bekrefte til Se og Hør at det ikke bare var harmoni hjemmet.

- Det er stort sett veldig bra. Men jeg er vant til å bo med en kompis, ikke sant, og nå bor jeg plutselig med en jente, så det blir mye andre saker man må forholde seg til. Det er litt mer tårer hjemme hos oss nå enn det var før. Men det er mest gledestårer, sa han den gang.

LES OGSÅ: - Jeg forlovet meg nettopp med min beste venn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer