Emilie «Voe» Nereng:

Nå er hun forlovet

- Helt i lykkerus.

FORLOVET: Tidligere toppblogger Emilie Nereng, bedre kjent som «Voe», har forlovet seg. Her poserer hun med kjæresten Torgeir Glomnes Johansen, som altså nå er forloveden hennes, på Elle-festen tidligere i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Tidligere toppblogger Emilie Nereng, bedre kjent som «Voe», har forlovet seg. Her poserer hun med kjæresten Torgeir Glomnes Johansen, som altså nå er forloveden hennes, på Elle-festen tidligere i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske influenseren Emilie Nereng (23), bedre kjent under kallenavnet «Voe», var på et tidspunkt landets desidert største blogger. På et tidspunkt hadde hun flere lesere enn TV2.no, og pengene rullet inn på konto.

Hun startet allerede som 13-åring, men bestemte seg for to år siden for å legge karrieren på hyllen.

Siden den gang har hun holdt seg i bakgrunnen, men de siste månedene har hun dukket opp på diverse røde løpere. Man kan, med andre ord, si at hun er trygt tilbake i rampelyset igjen.

I dag driver hun en matkonto på Instagram, der 24 500 følgere får med seg sunne oppskrifter. Det var også der hun nå kunne avsløre at hun hadde forlovet seg med kjæresten Torgeir Glomnes Johansen (30).

- Lykkerus

Det nyforlovede paret har vært sammen i tre og et halvt år, og Nereng er fra seg av begeistring når Se og Hør spør om hvordan hun har det nå.

- Jeg vil helst holde detaljene for meg selv, men jeg sa selvsagt ja. Vi har snakket om dette i en stund, og det var det naturlige steget videre. Men jeg ble selvsagt overrasket, jeg hadde ikke sett den komme, sier hun på telefon fra Spania.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer