FORLOVET: Maria Skappel avslørte denne helgen at kjæresten, Andreas Holzweiler, har fridd. Og på bloggsiden sin skriver 24-åringen at hun aldri har vært lykkeligere.  Foto: Stella
FORLOVET: Maria Skappel avslørte denne helgen at kjæresten, Andreas Holzweiler, har fridd. Og på bloggsiden sin skriver 24-åringen at hun aldri har vært lykkeligere. Foto: Stella Vis mer

Nå er hun forlovet!

- Jeg visste ikke at det gikk an å bli lykkeligere.

SEHER.NO:  I januar ble tv-profil Dorthe Skappels modell-og designerdatter, Maria Skappel (24), mor for første gang, da hun og kjæresten Andreas Holzweiler ble foreldre til lille Sophia.

Maria og Andreas møtte hverandre for to og et halvt år siden, og i april kunne skjønnheten fortelle at hun drømte om at kjæresten skulle fri. 

- Jeg venter fortsatt på at han skal fri, jeg, haha. Men jeg håper jo at jeg skal gifte meg en dag. Før jeg traff Andreas for to og et halvt år siden, hadde jeg ikke lyst til å gifte meg en gang. Men nå gleder jeg meg masse til både å gifte meg og ha bryllup. Jeg tror det kommer til å bli helt fantastisk, sa hun til motebladet Elle.

Nå ser det ut til at 24-åringens drøm om å stå hvit brud går i oppfyllelse.

bloggen sin lørdag, kunne nemlig Maria avsløre at kjæresten har fridd.

«Jeg visste ikke at det gikk an å bli lykkeligere. Har i grunnen aldri vært så opptatt av å gifte meg før jeg traff drømmemannen, men da Andreas satte seg på kne, åpnet boksen og så meg dypt inn i øynene, hadde jeg klart å skrike JA sikkert ti ganger før spørsmålet kom! Og nå skal vi gifte oss! Jeg ville fortelle dere det selv, alle sammen, før noen andre gjør det..! JEG ER OFFISIELT VERDENS LYKKELIGSTE JENTE!», skriver Skappel.

Både Skappel og Holzweiler er kjente navn innen den norske moteindustrien, og mens Maria har jobbet som modell og klesdesigner, driver Andreas og hans søster Susanne firmaet Holzweiler Agenturer.

I 2008 designet  Maria og Andreas også smykkekolleksjonen «Miniatyr» sammen. 

Når Seher.no snakker med Andreas på telefonen mandag ettermiddag, ønsker han ikke å si så mye om den gledelige nyheten.

-  Jeg ønsker ikke å kommentere dette noe videre. Det meste står på bloggen til Maria, men jeg er lykkelig over at hun sa ja, sier Holzweiler til Seher.no.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Tilbake i toppform etter fødselen