Nå er hun forlovet igjen

Avril Lavigne skal gifte seg men de færreste visste at hun hadde kjæreste.

FÅ VISSTE OM DETTE: Avril ble sett på romantisk lunsjmøte med Chad i Paris, tidligere i sommer. Foto: Fame Flynet
FÅ VISSTE OM DETTE: Avril ble sett på romantisk lunsjmøte med Chad i Paris, tidligere i sommer. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rockejenta Avril Lavigne (27) har nettopp takket ja til sitt andre ekteskap, etter at hun skilte seg fra Deryck Whibley i 2009.

Hun skal nå ha funnet tonen med vokalisten Chad Kroeger (37) fra bandet Nickelback.

- De to møtte hverandre i februar for å skrive en sang sammen til Lavignes neste album. Så blomstret et romantisk forhold mens de skrev sammen. Og den åttende august fridde Kroeger med en fjorten karats diamantring, skriver People.

Etter sin forrige skillsmisse har Avril blant annet datet realitystjernen Brody Jenner fra «The Hills», og svært få skal ha visst om romansen mellom henne og Kroeger.

- Han gjør henne så utrolig lykkelig. Begge familiene er kjempespente, sier en kilde.

Tidligere i vår overrasket Avril fansen med å stille opp naken i en ny musikkvideo. Sammen med Kroeger har hun laget musikk til sitt femte album, som foreløpig har ukjent utgivelsesdato.   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste fingeren til fotografene 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer