VERDENSSTJERNE: Susan Boyle har blitt verdensberømt etter sin imponerende synging i TV-programmet "Britain's Got Talent". Men berømmelsen ser ikke ut til å ha gitt henne hell i kjærlighetslivet.
VERDENSSTJERNE: Susan Boyle har blitt verdensberømt etter sin imponerende synging i TV-programmet "Britain's Got Talent". Men berømmelsen ser ikke ut til å ha gitt henne hell i kjærlighetslivet.Vis mer

Nå er hun forelsket

Men Susan Boyles utkårede frykter aldersforskjellen...

SEHER.NO: Skotske Susan Boyle ble verdenskjent da hun imponerte alle med fantastisk sang i TV-programmet "Britain's Got Talent" - og avslørte overfor jurymedlemmet Simon Cowell at hun "aldri har blitt kysset".

Men nå skal Susan - som har fått jobbtilbud fra hele verden inkludert en pornorolle i USA - etter opptredenen, være forelsket.

Ifølge National Enquirer har 47-åringen falt for en 18 år eldre mann, som hun har møtt i sin lokale kirke.

Susan skal være så betatt av enkemannen Helmut Glaser (66) at hun har bedt ham bli med på en tur til Roma for å møte paven.

Men Helmut avslører overfor bladet at han takket nei - fordi han mener aldersforskjellen er for stor.

- Jeg avviste henne høflig, og minnet henne om at jeg var gammel nok til å være faren hennes. Det er nesten 19 år mellom oss.

Glaser ønsker imidlertid å fortsette å holde kontakt med Susan som en venn.

- Jeg har bare pene ting å si om Susan. Når hun synger, synger hun fra hjertet og jeg tror hun har en gave fra Gud, sier han til National Enquirer.

 Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Sjokkert Susan dumpet presidenten