LYKKELIG: - Ja, vi er kjærester, og veldig sommerforelsket om dagen. Det er bare deilig, sier Kristin Spitznogle, Foto: Marius Fiskum/Fototopia
LYKKELIG: - Ja, vi er kjærester, og veldig sommerforelsket om dagen. Det er bare deilig, sier Kristin Spitznogle, Foto: Marius Fiskum/FototopiaVis mer

Nå er hun forelsket igjen!

Kristin Spitznogle falt for utelivskongen Sverre Goldenheim.

SEHER.NO: Kjendissexolog Kristin Spitznogle (36) er forelsket igjen. Hun har falt for den ti år yngre utelivskongen Sverre Goldenheim (26).

- Ja, vi er kjærester, og veldig sommerforelsket om dagen. Det er bare deilig, forteller Kristin til VG.

De to traff hverandre på John Christian Eldens (41) sommerfest for litt over en uke siden og har truffet hverandre jevnlig siden da.

Goldenheim er til daglig klubbsjef på utestedet Cosmo i Oslo, hvor han har arrangert fester for blant andre Snoop Dogg og Tommy Lee.

Aldersforskjellen på ti år bryr paret seg lite om.

- Nei, ikke i det hele tatt. Ja, Sverre er 26 år, men han kunne like godt vært ti år eldre. For oss betyr det ikke noe, og jeg håper omgivelsene også ser det. Vi har rett og slett tatt en Demi Moore og Ashton Kutcher, sier hun.

I et tidligere intervju med VG har Goldenheim fortalt at han foretrekker eldre kvinner.

- De voksne kvinnene som holder seg godt har en fantastisk utstråling og en enorm tiltrekningskraft. De gir trygghet og får oss til å føle oss vel. Jeg tror dessuten de får frem det beste i oss, sa han for tre år siden.