Nå er hun forelsket igjen

Maria Arredondo er aktuell med både ny plate og ny kjæreste.

<strong>FORELSKET:</strong> Artisten Maria Arredondo er i vinden med både ny plate og ny kjæreste. På Universals årlige sommerfest i midten av juni, strålte den flotte sangfuglen.  Foto: Stellla Pictures
FORELSKET: Artisten Maria Arredondo er i vinden med både ny plate og ny kjæreste. På Universals årlige sommerfest i midten av juni, strålte den flotte sangfuglen. Foto: Stellla Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I vinter fortalte Maria Arredondo (27) om da hun møtte veggen for et par år siden, en opplevelse som ble fulgt av et samlivsbrudd med musikerkjæresten Jon Bjørnstad.  

Nå er imidlertid den unge artisten tilbake for fullt. Mandag slipper hun sin første norskspråklige plate, «Heime nå». Samtidig er sangfuglen nyforelsket, forteller hun til VG.

I april ble hun og sangeren Torstein Sødal (36) et par, etter å ha vært venner i over to år og dessuten turnert sammen.

- Jeg er ikke en sånn som blir gal av forelskelse og med en gang kan fastslå at dette er mannen i mitt liv. Dette er fremdeles veldig nytt, og selv om jeg helt klart er forelsket og stortrives, trenger jeg litt tid på meg. Jeg er ikke så god på kjærestegreier, innrømmer Arredondo overfor avisen.

27-åringen forteller at hun falt for kjærestens eventyrlyst, men også hans rolige lynne.

- Det er en fin kontrast til meg, som kan være litt vimsete og ikke minst utålmodig, ler sangfuglen muntert.
 
LES OGSÅ: - Håret ble grått, så oransje

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer