Suri Cruise 12 år:

Nå er hun faktisk 12 år gammel

Katie Holmes overrasket på datterens 12-årsdag.

BURSDAG: Onsdag fylte Suri Cruise 12 år. I den anledningen arrangerte hennes berømte mor Katie Holmes en feiring på den store dagen. Foto: NTB Scanpix
BURSDAG: Onsdag fylte Suri Cruise 12 år. I den anledningen arrangerte hennes berømte mor Katie Holmes en feiring på den store dagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Skuespiller Katie Holmes (39) har holdt tett om datteren Suri Cruise (12) sitt privatliv etter den turbulente skilsmissen fra Tom Cruise i 2012.

Men da den lille jenta onsdag fylte 12 år, delte «Dawson's Creek»-stjerna et nytt bilde av sin lille øyensten i sosiale medier.

Suri er ikledd en krone på bildet som den stolte moren har delt. Under har hun skrevet en rekke hjerter til datteren.

💕💕💕💕💕💕

Et innlegg delt av Katie Holmes (@katieholmes212)

Flere fans har sperret øynene opp over det faktum at den sjarmerende jenta allerede er blitt 12 år.

- Jeg trodde det var du som delte et bilde fra du var ung, har en kommentert under bildet.

Onsdag kveld overrasket Katie den ferske 12-åringen med bursdagsselskap i New York.

Det er imidlertid ukjent hvem som deltok på feiringen. Verken hennes far Tom Cruise, eller Katies nye flamme, Jamie Foxx (50), er blitt avbildet med bursdagsbarnet.

BURSDAGSBARN: Suri var klar for å feire 12 årsdagen sin. Foto: NTB Scanpix
BURSDAGSBARN: Suri var klar for å feire 12 årsdagen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Omsorgsrett

Tom Cruise har fått mye oppmerksomhet for sitt engasjement i den kontroversielle scientologikirken, og det er blitt skrevet mye om at han har så godt som forsvunnet ut av datterens liv de siste årene.

Den omstridte «Mission: Impossible»-stjernen har ikke omsorgsrett for datteren, og Suri er stort sett blitt avbildet sammen med mamma Katie etter skilsmissen.

Likevel har Katie i stor grad holdt datteren unna rampelyset. Derfor var det nok mange som ble overrasket da Suri dukket opp på scenen under Jingle Ball i fjor.

MORROKLUMP: Mye tyder på at Suri er en liten tullejente. Foto: NTB Scanpix
MORROKLUMP: Mye tyder på at Suri er en liten tullejente. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forrige gang det skjedde, var trolig høsten 2015, da mor og datter stod på scenen sammen under Global Citizen Festival, ifølge UsWeekly. Også den gang fant arrangementet sted i New York, der Katie og Suri har bodd de siste årene.

Selv om Katie Holmes sjelden tar med datteren på røde løpere og andre store tilstelninger, er ikke skuespilleren redd for å skryte av Suri.

I et intervju med Glamour Magazine i 2014, snakket 38-åringen svært varmt om morsrollen - og om datteren sin:

- Å være mamma er den største gaven i livet. Da jeg ble mor, forandret livet mitt seg fullstendig. Jeg visste ikke hvor mye kjærlighet jeg hadde i meg. Det er overveldende. Hver dag oppdager jeg mer og mer om dette spektakulære mennesket som jeg er mor til, sa Katie den gang.

I lang tid har for øvrig Kate Holmes blitt koblet til Hollywood-stjernen Jamie Foxx, som faktisk spilte mot Tom Cruise i actionfilmen «Collateral» (2004).

Katie og Jamie har ikke omtalt det angivelige forholdet sitt offentlig, men da det dukket opp romantiske paparazzibilder av dem i tabloidpressen i september var det mange som mente de hadde bekreftet romansen.

Daily Mail - som var blant avisene som trykket de nye bildene av paret - skrev den gang at Katie inngikk en avtale med Cruise i 2012, som hindret henne i å starte et nytt, offisielt forhold før det hadde gått fem år.

Katie Holmes og Jamie Foxx skal dessuten ha reist på romantiske turer sammen i hemmelighet. Før jul i fjor dro de angivelig til Mexico sammen, i anledning 38-årsdagen til Katie.

LES OGSÅ: Jamie Foxx og Katie Holmes bekrefter kjærlighetsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer