NY SIVILSTATUS: Olivia Wilde er nå offisielt skilt. Foto: All Over Press
NY SIVILSTATUS: Olivia Wilde er nå offisielt skilt. Foto: All Over Press Vis mer

Nå er hun endelig singel

Filmstjernen Olivia Wildes nye liv startet forrige uke.

Publisert
SEHER.NO: Etter at det åtte år lange forholdet mellom «Tron:Legacy» og «House»-skuespilleren Olivia Wilde (27) og den italienske prinsen Tao Ruspoli tok slutt tidligere i år, begynte Wilde å storspise.

Paret ble separert, og skilsmissepapirene ble levert. Forrige uke ble skilsmissen offisiell, melder nettstedet Us Magazine.

Wilde og Ruspoli giftet seg i 2003. Da var filmstjernen kun 19 år gammel. Åtte år senere tok forholdet slutt.

- Jeg ble skilt og medisinerte meg selv med mat. Men det er vel uansett bedre enn å medisinere seg selv med crack-kokain, sa Wilde tidligere til bladet Nylon.

Men selv om bruddet var tungt for stjernen, er det nå ikke noe ondt blod det tidligere paret i mellom.

- Vi er venner. Hans familie er min familie. Man kan alltid velge å føle sinne, og ikke være venner, men jeg klarer ikke ideen med å gå inn i et rom, og se noen jeg misliker, sa hun.

Etter at forholdet mellom Tao og Olivia tok slutt, har stjernen blitt romantisk koblet til Bradley Cooper, Ryan Gosling, Justin Timberlake og Ryan Reynolds.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik kom hun seg gjennom skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer