NYOPERERT: Sammen med de gode nyhetene viste også Brooke Burke fram sin bandasjerte hals etter at kreften var fjernet. Foto: Brooke Burke/Modernmom.com
NYOPERERT: Sammen med de gode nyhetene viste også Brooke Burke fram sin bandasjerte hals etter at kreften var fjernet. Foto: Brooke Burke/Modernmom.comVis mer

Nå er hun endelig kreftfri

- Nå håper jeg at dette er slutten på historien, sier TV-stjernen og viser fram sin nyopererte hals.

SEOGHØR.NO: I slutten av november avslørte TV-stjernen Brooke Burke (41) at hun hadde blitt diagnosert med kreft i skjoldbruskkjertelen.

Sist uke ble firebarnsmoren operert og hun innrømmet at hun var nervøs før hun ble lagt under kniven.

- Takk gud for at det er over. Jeg var mest redd for å miste stemmen, skrev hun på Twitter.

En uke etter operasjonen er det nå klart at hun er helt frisk.

- Jeg fikk akkurat tilbake resultatene etter alle testene jeg har tatt, og det er fantastiske nyheter. Kreften er fjernet fra kroppen min og alle lymfene er fine. Så nå håper jeg at dette er slutten på historien. Juuhuu!! Og takk Gud!!, skriver hun på bloggen sin Modernmom.com.

«Dancing with the Stars»-stjernen har brukt tiden for å komme seg til hektene igjen etter operasjonen sammen med familien.

- Jeg har vært hjemme den siste uken og sett masse på TV og hatt videomaraton, noe jeg aldri ellers gjør.

Burke-Charvet giftet seg i fjor sommer med «Baywatch»-kjekkasen David Charvet (41). Paret har datteren Rain (5) og sønnen Shaya (4) sammen. I tillegg har Brooke døtrene Neriah (12) og Sierra (10) fra et tidligere ekteskap.
LES OGSÅ: «Ringenes Herre»-stjernen har kreft