Anna Rasmussen:

Nå er hun endelig gift

Anna Rasmussen fikk sin Jan i en romantisk seremoni.

MANN OG KONE: Lørdag ble Anna og Jan smidd i hymens lenker. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
MANN OG KONE: Lørdag ble Anna og Jan smidd i hymens lenker. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september kunne en av Norges største bloggere, Anna Rasmussen (22), avsløre den gledelige nyheten om at hun og kjæresten gjennom tre år, Jan Lossius (25), skulle gifte seg i oktober.

Siden den gang har trebarnsmoren latt leserne følge bryllupsplanleggingen gjennom bloggen sin. Lørdag var det - etter noe om og men - endelig duket for Annas store lykkedag.

Paret ga hverandre sitt ja med nære venner og familie til stede.

Søndag delte 22-åringen det første bildet fra seremonien på Instagram.

- Tenk at jeg i dag er gift, det er helt utrolig. Dagen i går ble vellykket på alle mulige måter, og jeg er så glad og takknemlig for at alt gikk så bra for seg. Jeg er så fornøyd med hele dagen, skriver Anna på bloggen.

Den lykkelige ektemannen har på sin side delt et bilde fra dagen han fridde til sin kjære på Instagram.

Det har så langt ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Anna Rasmussen.

Avslørte datoen

Bryllupsdatoen ble avslørt på 22-åringens blogg to dager før vielsen, og Anna kunne da fortelle at hun gledet seg stort til den spesielle dagen.

- Vi skal gifte oss nå på lørdag! Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Jeg gleder meg så utrolig mye, samtidig som jeg vet at det blir en hel haug av følelser som jeg vet det blir vanskelig å holde styr på, skrev hun blant annet i innlegget.

- Jeg håper det blir en drømmedag, uten for mye stress, tårer eller nerver, fortsatte den spente bruden, som forrige helg ladet opp til den store dagen med med utdrikningslag.

Anna har den siste tiden delt en rekke bilder av forberedelsene til bryllupet på Instagram, og i februar var hun ute og prøvde brudekjoler.

Se dette innlegget på Instagram

Virkelig en jentedrøm👰🏻💍

Et innlegg delt av Anna Rasmussen (@anna.rasmussen.official)

Se dette innlegget på Instagram

Must have til bryllupet👰🏻😍

Et innlegg delt av Anna Rasmussen (@anna.rasmussen.official)

Utsatte bryllupet

Det var i februar i fjor at Jan gikk ned på kne og fridde til bloggeren. Deretter begynte bryllupsplanleggingen for fullt, før Anna seks måneder senere skrev på bloggen at bryllupet var avlyst.

22-åringen kunne den gang fortelle at ting ikke hadde gått på skinner på hjemmebane den siste tiden, da familien blant annet hadde flyttet hjem etter et kort opphold i Oslo, der Anna skulle være med i «Skal vi danse».

- Jeg har for mye på mine skuldre akkurat nå, at et avlyst bryllup hørtes ut som en god idé. Tanken på å ha en pause i forholdet, bare til jeg hadde kontrollen tilbake, føltes også ut som den beste løsningen, skrev hun.

På nyåret overrasket bloggeren fansen med å fortelle at bryllupsplanleggingen var i full gang igjen, og at duoen ville gå til alters en gang i 2018. Lørdag ble altså Anna og Jan endelig mann og kone.

LES OGSÅ: Solgte eiendom for 7,2 millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer