STRUTTER AV SUNNHET: Britney Spears ser lykkelig ut sunn ut om dagen. Her sammen med sin kjæreste Jason Trawick. Foto: All Over Press
STRUTTER AV SUNNHET: Britney Spears ser lykkelig ut sunn ut om dagen. Her sammen med sin kjæreste Jason Trawick. Foto: All Over PressVis mer

Nå er hun endelig fri

Popprinsessen har kjempet en langvarig kamp for å få myndigheten sin tilbake...

SEHER.NO:  Skandalestjerne Britney Spears (28) har de siste par årene begynt å få orden på livet sitt etter sin serie med sammenbrudd årene i forveien.

Helt siden popprinsessen slo gjennom med superhiten «Baby One More Time» i 1999, har hun vært omringet av livvakter og assistenter.Den siste tiden har stjernen i tillegg vært under farens verge, etter at hun siden fjorårets sammenbrudd ble umyndiggjort av retten i Los Angeles.

Men nå ser det ut til at Britney til slutt skal få litt fred og ro. Etter en høring i en rettsal i Los Angeles i går, ble det bestemt at hun får myndigheten sin tilbake. Hun er med andre ord fri til å ta sine egne avgjørelser som omhandler sitt og sine to sønners liv.

- Alle som har vært involvert er enige om at hun har fremlagt de nødvenige bevisene på at hun har tatt tilbake kontrollen over livet sitt. Hun er mer enn klar, sier en kilde nær Britney til OK.

Men dette betyr likevel ikke at alt stilner helt rundt Britney. Forrige uke ble hun nemlig anmeldt av sin tidligere livvakt, Fernando Flores, for seksuell trakassering. Heldigvis ødela ikke det nye søksmålet for Britneys høring.

- Den ene saken har ikke noe å gjøre med den andre, sier Britneys advokat Andrew Wallet til E! News.

Spears kommer mest sannsynlig til å gå til motsøksmål mot sin eks-livvakt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her klikker det for Britney