Britney Spears:

Nå er hun «borte»

Forsvant fra Instagram.

FJERNET: Britney Spears' profil er fjernet fra Instagram - igjen. Foto: Karl Larsen / Splash News / NTB
FJERNET: Britney Spears' profil er fjernet fra Instagram - igjen. Foto: Karl Larsen / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Britney Spears (40) har forsvunnet fra sosiale medier. Popstjernen, som til vanlig oppdaterer følgerne sine hyppig på Instagram, har nå slettet profilen sin. I skrivende stund er det heller ikke mulig å søke opp Spears' profil.

Hva som er grunnen, er foreløpig ikke kjent.

Det var VG som omtalte saken først.

Kritisert for nakenbilder

Kontoen ble fjernet ikke lenge etter hun ble kritisert for drøye nakenbilder. For et par uker siden befant hun seg nemlig på en tropisk ferie med forloveden Sam Asghari (28).

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

Spears delte tre innlegg fra strandferien, hvor hun på alle enten er kliss naken, eller iført bare en bikinitruse.

Over sine mer intime kroppsdeler hadde hun strategisk plassert små diamant-emojier. Utenom det var det lite som overlot noe til fantasien.

Selv om noen, deriblant hotellarving Paris Hilton, hyllet «Circus»-sangeren for bildene, var det likevel mange som var mindre begeistret.

«Hva er det som foregår?», spurte én, mens en annen skrev følgende:

«Er jeg den eneste som lurer på hva i alle dager det er som foregår her? eller der? eller noen steder?».

«Kanskje Britney er litt for fri om dagen», hadde en tredje kommentert.

En fjerde spurte om Instagram var blitt et pornonettsted, før vedkommende fulgte opp med: «Du er bedre enn dette».

FEIRER: Britney Spears (39) postet en rekke nakenbilder i en bildeserie på Instagram. Foto: Britney Spears / Instagram Vis mer

Har skjedd før

Dette er imidlertid ikke første gangen artisten forsvinner fra sosiale medier. Også i fjor høst forsvant hun fra bildedelingstjenesten, bare få dager etter hun lykkelig kunne dele nyheten om at hun og kjæresten gjennom flere år hadde forlovet seg.

Etter hvert gikk imidlertid Spears' advokat, Mathew Rosengart ut til pressen og bekreftet overfor Page Six at det var «hans klients valg å ta en pause fra sosiale medier».

Den gang tok det nesten en hel uke før hun vendte tilbake.

«Noen bilder fra helgeturen for å feire forlovelsen med min ... herregud... forlovede ... Jeg kan fortsatt ikke tro det !!!! Jeg kunne ikke holde meg unna Instagram så lenge, så jeg er tilbake allerede», skrev hun under et innlegg hvor hun delte to bilder av seg selv, et i svart-hvitt og et i farger.

LES OGSÅ: - Skar seg ganske greit

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer