Helene Olafsen:

Nå er hun blitt singel

TV 2-programlederen har brutt med kjæresten.

SINGEL: TV2-profilen Helene Olafsen og kjæresten har gått hver til sitt. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
SINGEL: TV2-profilen Helene Olafsen og kjæresten har gått hver til sitt. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helene Olafsen er blitt singel etter å ha brutt med kjæresten Johan Salveson (30). Det bekrefter hun selv overfor TV 2.

30-åringen forklarer at det ikke var et dramatisk brudd.

- Vi skilles som gode venner som ønsker hverandre alt godt, og utover dette har jeg ingen flere kommentarer, sier Olafsen til kanalen.

Ifølge nettstedet møttes paret på Bali for seks år siden.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Olafsen uten hell.

Saken fortsetter nedenfor.

IDRETTSGALLAEN: Helene Olafsen med Johan under idrettsgallaen i 2017. Foto: Andreas Fadum
IDRETTSGALLAEN: Helene Olafsen med Johan under idrettsgallaen i 2017. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Blir programleder

I 2017 stakk Olafsen av med andreplassen i «Mesternes mester», og i fjor høst vant den tidligere snowboarderen «Skal vi danse». Etter en spennende finale mot skuespiller Cengiz Al var det til slutt 28-åringen som stakk av med seieren, og feiret med et jubelbrøl.

Siden den gang har hun ledet årets idrettsgalla sammen med Atle Pettersen (28), og var i tillegg reporter og ekspert for Discovery under OL i Pyeongchang.

Saken fortsetter under videoen.

BITTER: Den tidligere snøbrettkjøreren, Helene Olafsen, har imponert stort denne våren med hennes innsats i «Mesternes mester». Dessverre glapp seieren såvidt, etter en nervepirrende duell med Anders Jacobsen. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

I mars kunne TV2 annonsere at 28-åringen blir å se på deres flater fremover, som en del av både sports- og underholdningssatsingen deres.

- Helene Olafsen er et av de største programledertalentene der ute, og vi er veldig glade for at hun nå blir sentral i flere TV 2-satsinger, sa programredaktør Jarle Nakken i pressemeldingen.

I slutten av april kunne TV2 videre annonsere at Olafsen og Stian Blipp blir nye programledere for «Senkveld» fra høsten av.

- Jeg har vokst opp med det programmet. Jeg har benka meg foran tv-skjermene med sushi sammen med venninnene i mange år til det programmet. Den gode, lette, men ekte stemningen i programmet er så fin, så det er klart man er spent på å skulle overta «Senkveld» etter Thomas og Harald, forklarte Olafsen den gang til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

AVSLØRINGER: Cengiz Al, Helene Olafsen og Grunde Myhrer avslører hvem som tar flest selfier, får mest kjeft fra partneren, og hvem de tror vinner «Skal vi danse». Video: Video: Linn-Christin Marthinussen / Redigering: Marie Røssland Vis mer

La opp på grunn av skader

Olafsen har som tidligere toppidrettsutøver litt av en CV å se tilbake på. Det siste tiåret har hun vært blant de fremste utøverne av snøbrettcross i verden, en snowboardgren som er regnet blant de tøffeste av ekstremsportene.

Allerede som 17-åring ble hun juniorverdensmester, og som senior hevdet hun seg i verdenstoppen helt til slutten.

Hun rakk å ta med seg flere OL og X-Games-medaljer, før hun la opp i 2016 på grunn av skadene hun pådro seg av brettkjøringen.

Den største nedturen kom da korsbåndet røyk for andre gang under OL i Sotsji.

- Jeg hadde tenkt på det lenge. Jeg risikerte å bli invalid, og det ville jeg ikke. Å akseptere at karrieren er slutt, var veldig vanskelig. Det ble ikke sånn som jeg hadde forestilt meg, men jeg er uansett fornøyd, har hun tidligere fortalt Se og Hør.

LES OGSÅ: Derfor selger de leiligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer