Nå er hun blitt singel

- Vi innså hvor vanskelig det er å opprettholde et forhold når man bor på to forskjellige kontinenter.

EN HALV METERS FORSKJELL: Høydeforskjellen mellom Hayden Panettiere og Wladimir Klitschko er nesten en halv meter, og mange mente paret var et komisk syn. Nå er det imidlertid slutt. Foto: All Over Press
EN HALV METERS FORSKJELL: Høydeforskjellen mellom Hayden Panettiere og Wladimir Klitschko er nesten en halv meter, og mange mente paret var et komisk syn. Nå er det imidlertid slutt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywoodstjernen Hayden Panettiere (21) og kjæresten, den ukrainske tungvektsbokseren Wladimir Klitschko (34) har valgt å gå hver til sitt etter 18 måneder, skriver Female First.

- Selv om vi har bestemt oss for å gjøre det slutt, føler vi enorm sympati og respekt for hverandre, og kommer helt sikkert til å forbli nære venner, sier skuespillerinnen selv i en pressemelding.

Hayden, som er mest kjent fra TV-serien «Heroes», skal ha valgt å bryte med 34-årigen på grunn av at det var vanskelig å opprettholde avstandsforholdet.

21-åringen bor nemlig i USA, mens Wladimir har base i Hamburg i Tyskland.

- Vi hadde det veldig fint sammen. Men etterhvert innså vi hvor vanskelig det er å opprettholde et forhold når man bor på to forskjellige kontinenter. Jeg setter pris på Hayden som person og kvinne. Jeg er sikker på at vi kommer til å være venner, sier Wladimir.

 
Paret har helt fra ryktene om et forhold begynte, blitt kalt virkelighetens «skjønnheten og udyret», på grunn av deres enorme høydeforskjell.

Med Haydens 153 cm høye kropp, var det nemlig nærmest et komisk syn når hun ble avbildet ved siden av den 45 cm høyere og dobbelt så brede bokseren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hva sier kjæresten hennes til dette?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer