Nå er hun blitt singel

- Jeg har ikke datet noen etter bruddet, sier lady Gaga.

FRA BRYLLUPSPLANLEGGING TIL BRUDD: Lady GaGa har kjent bareier Luc Carl siden hun var 19 år gammel. Etterhvert oppsto det hete følelser mellom dem, men nå er forholdet over. Foto: All Over Press
FRA BRYLLUPSPLANLEGGING TIL BRUDD: Lady GaGa har kjent bareier Luc Carl siden hun var 19 år gammel. Etterhvert oppsto det hete følelser mellom dem, men nå er forholdet over. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Lady Gaga (25) og kjæresten Luc Carl har ifølge Female First valgt å gå hver til sitt.

«Born this way»-sangerinnen ble sammen med Luc Carl i juli - etter at de hadde hatt en lengre pause i forholdet - men avslørte denne uken i The Graham Norton Show at hun ikke har datet noen etter bruddet.

- Nei, jeg har ikke kjæreste og jeg har ikke vært på noen stevnemøter i det siste, sa stjernen da hun gjestet talkshowet.


Bruddet kommer kort tid etter at Gaga snakket om at paret - som har kjent hverandre siden Gaga var 19 år - la planer om et eventyrbryllup i et britisk slott.

- Lady Gaga har fortalt alle at hun planla å gifte seg, sier en kilde.

25-åringen er for tiden på en omfattende turné rundt om i verden, mens hun planlegger utgivelsen av et nytt album. Onsdag hadde superstjernen en intimkonsert i London for kun 150 fans, og blant gjestene var kjendiser som Kate Moss og Geri Halliwell.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg som en taper