Nå er hun blitt singel

Triana Iglesias og samboeren kjøpte leilighet sammen i fjor - nå går de hver til sitt.

SINGEL: Modell og programleder Triana Iglesias er igjen ledig på markedet - etter omtrent fem år sammen med DJ og musikkprodusent Nils Olav Lausund.  Foto: Stella Pictures
SINGEL: Modell og programleder Triana Iglesias er igjen ledig på markedet - etter omtrent fem år sammen med DJ og musikkprodusent Nils Olav Lausund. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den flotte «Paradise Hotel»-programlederen Triana Iglesias (29) og hennes samboer Nils Olav Lausund (31), bedre kjent som DJ Nils Noa, har gjort det slutt.

Det bekrefter Iglesias overfor Se og Hør Weekend.

Paret møttes gjennom felles venner for fem år siden, og de ble kjærester og deretter samboere. Ifjor kjøpte de lelighet sammen på Frogner i Oslo, men nå har de altså blitt enige om å avslutte forholdet sitt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skilles etter 13 år  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer