Marte Bratberg har fått kjæreste:

Nå er hun blitt samboer

- Det er utrolig hyggelig.

LYKKELIG: Radioprofil Marte Bratberg avslører at hun har fått seg kjæreste og at han allerede har flyttet inn. Foto: Anti
LYKKELIG: Radioprofil Marte Bratberg avslører at hun har fått seg kjæreste og at han allerede har flyttet inn. Foto: Anti Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom podkasten «Janka og Martes Podkast» har lytterne fått fulgt tett med på kjærlighetslivet til radioprofil Marte Bratberg (30).

Sammen med sin gode venninne Janka Polliani (39) snakker duoen åpent og ærlig om sex, forhold, vennskap og ellers andre ting som angår dem i hverdagen.

Også Martes langvarige flørt, som hun omtaler som «Leirdua», har helt siden første date vært et fast samtaleemne i den populære podkasten.

Om duoen er blitt kjærester eller ikke, har Marte tidligere ikke ønsket å svare på. Nå letter imidlertid radioprofilen endelig på sløret.

I den nyeste episoden av podkasten avslører 30-åringen nemlig at duoen har tatt steget videre.

Blitt samboere

Podkastepisoden, som ble lagt ut torsdag morgen, blir denne dagen spilt inn hjemme hos Janka. Og dét er det en helt spesiell grunn til.

- «Leirdua» har flyttet hjem til meg, forteller Marte til venninnen, som får totalt sjokk.

PODKASTDUO: De gode venninnene Janka Polliani og Marte Bratberg har den populære podkasten «Janka og Martes Podkast» sammen. Foto: Emilie Rydning / Dagbladet
PODKASTDUO: De gode venninnene Janka Polliani og Marte Bratberg har den populære podkasten «Janka og Martes Podkast» sammen. Foto: Emilie Rydning / Dagbladet Vis mer

Marte hadde nemlig ikke sagt noe til Janka før de møttes til podkastinnspilling.

Overfor Se og Hør kan Marte bekrefte at hun og den mystiske mannen er blitt kjærester og samboere.

- Ja, det stemmer. Han har flyttet inn hos meg, så nå er vi offisielt samboere, noe vi begge synes er utrolig hyggelig, skriver Marte i en tekstmelding.

Om hvem den mystiske «Leirdua» er, eller hvor lenge de to har vært kjærester, ønsker Marte imidlertid ikke å uttale seg om.

Ville ikke forplikte seg

Da Se og Hør møtte podkastvenninnene i sommer, kunne Marte avsløre at ting begynte å bli seriøst mellom henne og den mye omtalte «Leirdua». På det tidspunktet var de imidlertid ikke kjærester ennå.

- Jeg tror jeg sliter litt med på forplikte meg. Jeg har vært singel i akkurat ett år, sa hun.

BESTEVENNER: Janka og Marte får testet hvor godt de egentlig kjenner hverandre... Video: Emilie Rydning Vis mer

Marte kom nemlig ut fra et fem år langt forhold i fjor, og syntes det var skummelt å gå inn i et nytt et.

- Jeg syntes det var veldig tungt da det ble slutt. Det var liksom fem år, og det tok litt tid å flytte fra hverandre og å komme seg på plass etter det. Kjærlighet er det fineste jeg vet, men jeg synes det er dritskummelt, sa Marte den gang.

Likevel ser det altså ut til at «Leirdua» til slutt klarte å sjarmere Marte.

Se dette innlegget på Instagram

TAKK fineste venner 💕

Et innlegg delt av Marte Bratberg (@martebratberg)

Vil ikke røpe navnet

Til tross for at Marte deler svært åpent til lytterne av podkasten, om alt fra intime dater til hva hun og «Leirdua» føler for hverandre, er hun likevel veldig påpasselig på ikke å røpe navnet hans.

- Vi deler veldig mye, men sånt som navn holder vi tilbake, sa hun i sommer.

- Jeg angrer ikke på at jeg har omtalt ham så mye som jeg har gjort i podkasten. Han vet at jeg gjør det, og jeg har fått lov til det, la hun til.

LES OGSÅ: - Nå dater hun igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer