Nå er hun blitt norsk

- Det føles veldig deilig, sier Elena Bokoreva Wiulsrud.

SKAL VI DANSE-STJERNE: Wiulsrud har vært med i mange sesonger av det populære TV 2-programmet. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
SKAL VI DANSE-STJERNE: Wiulsrud har vært med i mange sesonger av det populære TV 2-programmet. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter syv år i Norge, har «Skal vi danse»-stjernen Elena Bokoreva Wiulsrud (26) nå blitt norsk statsborger.

- Det føles veldig deilig, sier Bokoreva Wiulsrud til Her og Nå.

Hun har jobbet med saken i et helt år, og måtte først si fra seg sitt russiske statsborgerskap, før hun kunne få det norske passet.

- I og med at jeg har bodd i Norge i syv år, og er gift her, føles det helt riktig. Dessuten er det enklere å reise rundt i verden med et norsk pass. Det er mange land jeg nå slipper å søke visum til, sier hun.


Hun må derimot nå søke visum for å reise til Russland, der hun er oppvokst.

Bokoreva Wiulsrud er gift med Alexander Wiulsrud, og skal være Eldar Vågans dansepartner i den kommende sesongen av «Skal vi danse».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg måtte overtales til Skal vi danse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer