Nå er hun blitt norsk

- Det føles veldig deilig, sier Elena Bokoreva Wiulsrud.

SKAL VI DANSE-STJERNE: Wiulsrud har vært med i mange sesonger av det populære TV 2-programmet. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
SKAL VI DANSE-STJERNE: Wiulsrud har vært med i mange sesonger av det populære TV 2-programmet. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter syv år i Norge, har «Skal vi danse»-stjernen Elena Bokoreva Wiulsrud (26) nå blitt norsk statsborger.

- Det føles veldig deilig, sier Bokoreva Wiulsrud til Her og Nå.

Hun har jobbet med saken i et helt år, og måtte først si fra seg sitt russiske statsborgerskap, før hun kunne få det norske passet.

- I og med at jeg har bodd i Norge i syv år, og er gift her, føles det helt riktig. Dessuten er det enklere å reise rundt i verden med et norsk pass. Det er mange land jeg nå slipper å søke visum til, sier hun.


Hun må derimot nå søke visum for å reise til Russland, der hun er oppvokst.

Bokoreva Wiulsrud er gift med Alexander Wiulsrud, og skal være Eldar Vågans dansepartner i den kommende sesongen av «Skal vi danse».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg måtte overtales til Skal vi danse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer