Amy Schumer:

Nå er hun blitt mamma

Komikeren fødte en sønn.

MAMMA: Amy Schumer er blitt mor. Det annonserte hun på Instagram mandag kveld. Foto: NTB Scanpix
MAMMA: Amy Schumer er blitt mor. Det annonserte hun på Instagram mandag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Komikeren Amy Schumer (37) og ektemannen Chris Fisher (39) ble i går foreldre til en liten gutt. Det avslører Schumer i et innlegg på Instagram.

- I går ble vår kongelige baby født, skriver hun til et bilde av seg selv, ektemannen og den nyfødte babyen.

At komikeren i bildeteksten omtaler sønnen som «kongelig», kommer nok som følge av en annen babyannonsering som kom tidligere i dag. Mandag ble det nemlig kjent at hertuginne Meghan og prins Harry er blitt foreldre til en gutt.

Også da graviditeten til den amerikanske komikeren ble avslørt, viste hun til hertugparet av Sussex. Den gang var det nemlig nylig blitt kjent at Meghan ventet barn, og Schumer la dermed ut et bilde av Meghan og Harry - der hun hadde redigert inn hodene til seg selv og ektemannen.

Trøblete graviditet

Den nybakte moren er kjent for å være svært frittalende, og fra scenen er hun ikke fjern for å dele av sitt eget privatliv.

Da hun i november sto på scenen i Las Vegas og vitset om graviditeten, ble det imidlertid også litt alvorlig snakk, da Schumer innrømmet at svangerskapet ikke hadde vært helt enkelt.

FORELDRE: Amy Schumer og ektemannen er blitt foreldre for første gang. Her er de avbildet sammen i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Amy Schumer og ektemannen er blitt foreldre for første gang. Her er de avbildet sammen i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg liker det ikke. Graviditeten har vært svært tøff så langt, sa hun, ifølge People.

Fem dager seinere avslørte Hollywood-stjerna at hun var innlagt på sykehus i Texas, hvor hun egentlig skulle holde stand-up show, fordi hun hadde blitt syk.

- Texas, jeg er så lei meg. Jeg har virkelig gledet meg til disse showene, men jeg må avlyse. Jeg er på sykehus. Jeg og babyen har det bra, men alle som sier at andre trimester er bedre enn første, forteller ikke hele historien. Jeg har vært enda sykere dette trimesteret. Jeg har ekstrem svangerskapskvalme. Jeg er veldig heldig som er gravid, men dette er dritt! Sender masse kjærlighet til legene og sykepleierne som tar vare på meg og Tati (hunden hennes, journ.anm.)! De er skikkelig kule, skrev hun på Instagram.

Schumer har gjennom hele svangerskapet delt både opp- og nedturer med følgerne sine på Instagram, og gitt et ærlig innblikk i graviditeten.

Overrasket med giftermål

Schumer og Fisher bekreftet forholdet sitt under Ellen DeGeneres (61) sin bursdagsfeiring i februar i fjor. Den gang la komikeren ut bilder av seg selv og Fisher som kysser i en fotoboks.

Bare noen dager seinere ble det kjent at paret hadde giftet seg. Ifølge People ga de hverandre sitt ja i Malibu i midten av februar foran en rekke av sine venner, deriblant Jennifer Aniston (50), Jake Gyllenhaal (38), Jennifer Lawrence (28), Larry David (71) og David Spade (54).

View this post on Instagram

Yup

A post shared by @ amyschumer on

LES OGSÅ: Disse er blitt svartelistet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer