Lan Marie Berg:

Nå er hun blitt mamma

- En helt ny følelse av lykke.

BABYLYKKE: MDG-politiker Lan Marie Berg har blitt mamma til en liten jente. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: MDG-politiker Lan Marie Berg har blitt mamma til en liten jente. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli i fjor giftet Miljøpartiet De Grønne-politiker Lan Marie Nguyen Berg (32) seg med partikollegaen Eivind Trædal (33), drøyt ett år etter at de hadde forlovet seg.

I november kunne paret dele den gledelige nyheten om at de ventet sitt første barn sammen, og søndag var endelig ventetiden over.

- En helt ny følelse av lykke. Lille Ragna Mai kom til verden på søndag. 3,5 kilo tung og perfekt fra topp til tå, skriver den nybakte moren til et bilde av seg selv og sin lille datter på Instagram.

- Nå har Eivind, Ragna Mai og jeg kommer hjem og følger på hvor rart og fint det er å være en familie. Tusen takk til alle de fantastiske menneskene som tok vare på oss på Ullevål sykehus og ga Ragna Mai en flott og trygg start på livet. Omsorgen og innsatsen deres var over all forventning, avslutter hun.

View this post on Instagram

💞🤩

A post shared by Lan Marie (@lanmaries) on

Ektemannen Eivind har delt det samme bildet på sin Twitter-profil.

«Jeg trodde jeg allerede hadde funnet drømmedama, men så viser det seg altså at det går an å ha to på en gang! Lille Ragna Mai kom til verden på søndag. 3,5 kg tung og perfekt fra topp til tå. Nå er vi en familie», skriver han.

Til Se og Hør sier den stolte faren at det oppleves som et mirakel.

- Vi har det veldig fint. Å få et barn er et lite mirakel, og vi er så glade for at alt har gått bra, forteller han i en kort kommentar torsdag.

Babynyhet på Instagram

Også nyheten om at paret ventet barn ble delt i sosiale medier. Det var som nevnt i november at den gledelige nyheten ble delt, og den gang la Lan Marie ut et bilde av seg selv og ektemannen Eivind.

- Til våren blir vi TRE. Det vokser en liten krabat i magen min! Det er ganske magisk. Akkurat nå er den lille gutten eller jenta vår ikke større enn et lykketroll. Men i april er hen nok ganske mye større. Da får vi enda en grunn til å kjempe for ren luft og trygge skoleveier i Oslo, skrev Lan Marie.

Syklet på bryllupsdagen

Da paret ble smidd i hymens lenker i fjor sommer, benyttet de muligheten til å sykle rundt i Oslos gater før feiring med gode venner og familie sto på timeplanen.

For anledningen var Eivind ikledd et slips i Miljøpartiet De Grønnes farger, nemlig grønt, mens bruden bar en hvit, ermeløs kjole.

Øyeblikket ble selvfølgelig foreviget i form av bilder. Disse la Eivind ut på Facebook, der han skrev at «eventyret har såvidt begynt».

Overfor VG uttalte paret følgende om sykkelturen i en sms:

- Vi gjorde det kanskje litt utradisjonelt. Bruden ble hentet hos frisøren med transportsykkel. Perfekt framkomstmiddel i Oslo både til hverdags og fest.

LES OGSÅ: - Ammingen har vært et helvete

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer