FIKK SITT FØRSTE BARN: Den norske «it»-jenta og modellen Hanneli Mustaparta er blitt mamma for første gang, sammen med forloveden Stian Fintland Skaug. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
FIKK SITT FØRSTE BARN: Den norske «it»-jenta og modellen Hanneli Mustaparta er blitt mamma for første gang, sammen med forloveden Stian Fintland Skaug. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Hanneli Mustaparta:

Nå er hun blitt mamma

Den norske moteprofilen har fått sitt første barn.

Publisert

Den norske modellen og moteprofilen Hanneli Mustaparta (36) er blitt mamma for første gang, til en liten gutt.

Det bekrefter hun i et innlegg på Instagram onsdag ettermiddag.

- Og endelig er vi tre! begynner hun innlegget, før hun også avslører at den lille allerede har fått navn:

- Ferdinand Mustaparta Skaug kom til verden den 6. april, og vi sprekker av kjærlighet, skriver Mustaparta.

- Vakreste ungen jeg har sett

Under Instagram-bildet av Hanneli Mustaparta og sønnen har det strømmet inn en rekke gratulasjoner, blant annet fra den Gullruten-nominerte skuespilleren Pia Tjelta (41), som selv har tre barn.

- Omg!!! Vakreste ungen jeg har sett! skriver Tjelta, fulgt av et rødt hjertesymbol.

GOD TONE: Hanneli Mustaparta og Pia Tjelta sammen på Costume Awards i 2014. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
GOD TONE: Hanneli Mustaparta og Pia Tjelta sammen på Costume Awards i 2014. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer

Artist Astrid Smeplass (22) er også blant dem som har kommentert bildet.

- Så nydelig han er! Gratulerer så mye, skriver hun, sammen med flere hjertesymboler.

Også andre norske kjendiser, deriblant Synnøve Skarbø (48), Vanessa Rudjord (43), Cecilia Brækhus (37) og Anne Rimmen (37), kommer med overstrømmende gratulasjoner i kommentarfeltet.

- Hurra!! Der er han jo!! Gratulerer så mye! skriver sistnevnte, fulgt av et smilefjes som sender slengkyss og et rødt hjertesymbol.

Avslørte graviditeten

Det var i oktober i fjor at 36-åringen selv røpet graviditeten på sin egen Instagram-profil, da hun skrev at hun og forloveden, Stian Fintland Skaug (34), ventet barn til våren.

NYBAKTE FORELDRE: Hanneli Mustaparta og forloveden Stian Fintland Skaug er blitt foreldre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NYBAKTE FORELDRE: Hanneli Mustaparta og forloveden Stian Fintland Skaug er blitt foreldre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

«Vi skal bli tre denne våren og vi kunne ikke vært mer spente på å få møte vår lille person,» skrev modellen til et bilde av seg selv hvor hun holder hendene rundt en tydelig voksende babymage.

Da Mustaparta også bekreftet graviditeten overfor Se og Hør, fortalte hun at de ikke visste babyens kjønn ennå.

Nyforlovet

Nyheten kom bare et drøyt halvår etter at det ble kjent at modellen hadde forlovet seg med kjæresten Stian Fintland Skaug.

Også denne nyheten avslørte hun selv på Instagram.

- Jeg er forlovet med kjærligheten i mitt liv, Stian Skaug. Han fridde i den mest romantiske settingen, skrev hun til et bilde av seg selv hvor hun poserer lykkelig med ring på fingeren, tilsynelatende på en strand på Maldivene.

De to har vært et par siden 2017.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Barn på hver sin kant

Tidligere var Mustaparta kjæreste med den norske artisten Espen Lind (47), men de to gikk hver til sitt i 2014, etter ni år som kjærester.

Ekskjæresten er også blant dem som gratulerer med familieforøkelsen, i form av et blått hjerte og et «Congrats!» i kommentarfeltet på Mustapartas Instagram-innlegg.

For øvrig er det kun et par måneder siden også Lind kunne røpe familieforøkelse. Under et besøk hos «Morgenklubben» på Radio Norge i februar, kom det frem at han og kjæresten Lisa Tatjana Frimanslund hadde blitt foreldre for et halvår siden.

Mustaparta, som er kjent for å være mediesky, åpnet først opp om bruddet med Lind et par år senere, overfor magasinet Costume.

- Det var tøft. Espen kjente meg utrolig godt, men da det ble slutt, måtte jeg bli ordentlig kjent med meg selv, sa hun til bladet.

Internasjonal karriere

Hanneli Mustaparta har gjort stor karriere som modell siden hun var i slutten av tenårene, og hun har gjort jobber for blant andre Calvin Klein, Vogue, Elle og Harper's Bazaar.

PÅ RØD LØPER: Hanneli Mustaparta sammen med Vanessa Rudjord og Pia Tjelta på Costume Awards i 2014. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Hanneli Mustaparta sammen med Vanessa Rudjord og Pia Tjelta på Costume Awards i 2014. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
STJERNE: I 2015 poserte Hanneli Mustaparta sammen med den amerikanske skuespilleren Dakota Johnson i forbindelse med et moteshow i Paris. Foto: AFP / NTB Scanpix
STJERNE: I 2015 poserte Hanneli Mustaparta sammen med den amerikanske skuespilleren Dakota Johnson i forbindelse med et moteshow i Paris. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer

Hun har ofte vært å se i byer som New York, Milano og Paris, gjerne som selvskreven gjest på første rad til eksklusive motevisninger.

Den norske 36-åringen har dessuten vært avbildet med store, internasjonale stjerner som filmskuespilleren Dakota Johnson (29), Oscar-vinner Nicole Kidman (51) og moteredaktør Anna Dello Russo (56).

LES OGSÅ: - Jeg visste om helseproblemene hennes

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer