Anine Stang

Nå er hun blitt mamma

Delte søt babynyhet på Instagram.

HURRA: Anine Stang kunne søndag dele at hun hadde blitt mor for første gang. Foto: Tore Skaar
HURRA: Anine Stang kunne søndag dele at hun hadde blitt mor for første gang. Foto: Tore Skaar Vis mer

I september kunne den norske artisten Anine Stang (33) avsløre at hun var gravid med sitt første barn. Det gjorde hun på Instagram, med et artig bilde av magen med påskriften «Loading 52%» på.

Nå er ventetiden endelig over, og magen har offisielt nådd hundre prosent.

Søndag kunne nemlig artisten avsløre at hun og regissørkjæresten Petter Tangmyr (38) hadde blitt foreldre for første gang.

Lykkelig

«On a stormy winter night, you came into my life, and the world will never be the same», skriver hun på Instagram, sammen med et bilde av seg selv og den vesle jenta. Hun kom til verden torsdag 31. januar, som var litt før planlagt termin.

Anines 14 000 følgere på Instagram er i ekstase over nyheten, og kommentarfeltet er rakst blitt fylt til randen med hjerter og lykkeønskninger. Da Se og Hør møtte den norske artisten i høst, fortalte hun at hun gledet seg stort til å bli mamma for første gang.

- Det har gått så fort at jeg har nesten ikke rukket å føle på at jeg er gravid, men nå begynner jeg å kjenne litt liv i magen, så det er kjempegøy, sa hun.

Den gang ønsket hun ikke å avsløre kjønnet overfor pressen. Hun skulle nemlig ha et såkalt «gender reveal party» noen dager senere, der alle venner og kjente skulle få vite hvilket kjønn barnet var. Den 24. september skrev hun i sosiale medier at det var en jente de skulle få i februar - som nå altså har meldt sin ankomst.

Anine og kjæresten, som de siste årene har bodd i USA, har nylig flyttet hjem til Norge og kjøpt seg leilighet. Fremover er det mange baller i luften for 33-åringen.

- Jeg holder på med musikkarrieren min og gjør mange sangjobber, også har jeg begynt som DJ og spiller på eventer. Jeg holder også på med noen filmprosjekter som jeg har vært med å skrive, også er det et nytt tv-prosjekt som foreløpig er hemmelig som jeg skal begynne med nå.

Møttes i produksjonen

Det var da Anine var med i programmet «4-stjerners middag» på TVNorge i 2011, at hun og kjæresten Petter møttes for første gang.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Anine Stang sjekket opp Petter Tangmyr da hun var deltager og han regissør i TVNorge-programmet. Foto: Espen Solli / Se og Hør
KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Anine Stang sjekket opp Petter Tangmyr da hun var deltager og han regissør i TVNorge-programmet. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

- Han var regissør og jeg var deltaker. Jeg syntes han var veldig kjekk, og selv om det er litt klisjéaktig - så var det kjærlighet ved første blikk, har hun tidligere uttalt til Se og Hør.

Anine kunne samtidig avsløre at det var hun som tok initiativ til å møtes.

Jeg tok kontakt med ham etter at vi var ferdige med innspillingen, sa hun.

- Vi datet, og etter svært kort tid ble vi kjærester. Hadde jeg ikke blitt med på «4-stjerners middag» hadde jeg heller aldri møtt Petter. Så gjett om jeg er glad for at jeg deltok, sa Anine den gang.

Paret bodde en periode i Stockholm, før de satte snuten mot Los Angeles. Nå har de begge flyttet hjem til Norge, og har nå altså utvidet familien.

LES OGSÅ: Meghans hemmelige fødehjelp