Eva Longoria:

Nå er hun blitt mamma

- Vi er så takknemlige.

FORELDRE: Eva Longoria kan bekrefte at hun har blitt mamma for første gang sammen med ektemannen José Antonia Bastón. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Eva Longoria kan bekrefte at hun har blitt mamma for første gang sammen med ektemannen José Antonia Bastón. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I slutten av desember kunne Eva Longorias (43) representant bekrefte overfor flere amerikanske medier at 43-åringen ventet sitt første barn med ektemannen José Antonio Bastón (50).

Nå skal superstjernen ha født, ifølge det spanske magasinet Hola! USA, søstermagasinet til det amerikanske magasinet Hello!

Eksklusivt har magasinet fått bekreftet at Longoria kunne ønske sønnen Santiago Enrique Bastón velkommen til verden tirsdag.

- Vi er så takknemlige for denne vidunderlige velsignelsen, forteller Longoria og ektemannen til det spanske magasinet.

Bildet av den nyfødte, som ble født i Los Angeles, delte de nybakte foreldrene med det spanske kjendismagasinet.

Ny glød

Lille Santiago kom til verden nesten nøyaktig to år etter at Longoria og Bastón giftet seg i slutten av mai 2016.

Bare fire måneder etter giftermålet begynte baby-ryktene å svirre.

FORELSKET: Eva Longoria og ektemannen José Antonio Bastón observert i Los Angeles for bare en måneds tid siden. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Eva Longoria og ektemannen José Antonio Bastón observert i Los Angeles for bare en måneds tid siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fansen hadde lagt merke til en ny «glød» i ansiktet til Longoria den siste tiden, men den gang avkreftet hun ryktene.

- Alle sier jeg stråler, men jeg er ikke gravid. Vi tenker ikke på det (å få barn, journ.anm.) akkurat nå. Vi har bare vært gift i fire måneder, fortalte hun til In Touch, ifølge Contactmusic.com.

Gladmelding i pysjen

Likevel skulle det vise seg at fansen ikke var så langt unna med spådommen sin. Ett år senere kunne Longoria nemlig avsløre det fansen lenge hadde ventet på.

Bare noen dager etter at fansen fikk vite at hun ventet sitt første barn, delte hun også et bilde av den voksende magen på Instagram.

- Nytt år, nye eventyr. Jeg er så takknemlig for min fine familie som gir den nye babyen så mye kjærlighet allerede, skrev hun den gang.

- Ikke ny i mammarollen

Til tross for at lille Santiago er Longorias første barn, har hun allerede fått øvd seg på mammarollen. Ektemannen har nemlig tre barn fra tidligere ekteskap, og i løpet av tiden de har vært sammen har skuespilleren utviklet et nært forhold til dem.

- De har virkelig vært en gave i livet mitt. Og jeg føler ikke at vi mangler noe selv om vi ikke har en baby sammen, har hun uttalt ifølge People.

Longoria, som tidligere har vært gift med basketballstjernen Tony Parker, fortalte også til People at hun nå endelig føler hun har truffet blink når det gjelder kjærligheten.

- Han er sannsynligvis den første mannen jeg har datet som har vært eldre og etablert. Rett og slett en voksen mann. Og det er så fint å gå arm i arm med en som er lik en selv, sa hun.

For norske tv-seere er Eva Longoria kanskje mest kjent for sin rolle som «Gabrielle Solis» i tv-serien «Frustrerte fruer». Serien ble sendt fra 2004 til 2012.

LES OGSÅ: - Jeg er drittlei av å være ydmyk