FIKK EN SØNN: Billie Piper giftet seg med Laurence Fox nyttårsaften i fjor. Ti måneder senere er de lykkelige foreldre. Foto: All Over Press
FIKK EN SØNN: Billie Piper giftet seg med Laurence Fox nyttårsaften i fjor. Ti måneder senere er de lykkelige foreldre. Foto: All Over PressVis mer

Nå er hun blitt mamma

Babylykke for Billie Piper og ektemannen.

LOS ANGELES (Seher.no): Billie Piper (26) og ektemannen Laurence Fox (29) har blitt foreldre for første gang, melder Daily Mail.

Den lille gutten, som veide 2,8 kg, kom til verden tirsdag, og har fått navnet Winston James Fox.

- Han er nydelig og veldig søt. Det ble gjort et nød keisersnitt, så nå er jeg er trøtt, men ikke så trøtt som henne selvfølgelig. Hun hadde veer i mer enn 24 timer, så det var en lang og hard fødsel, fortalte den stolte faren til journalister som hadde møtt opp utenfor sykehuset i London.

Fox sa videre at Piper vil bli på sykehuset med den nyfødte sønnen de neste dagene for å komme seg etter inngrepet.

- Hun hadde et keisersnitt, og det var en ganske stor greie. Men Billie er veldig glad. Hun har jo blitt mamma.

Pipers eksmann, den 16 år eldre TV-personligheten og DJ-en Chris Evans (42), var en av de første til å besøke de nybakte foreldrene etter fødselen.

- Hun er veldig lykkelig og ser fantastisk ut. Det renner gledestårer der oppe, sa han til reporterne da han forlot sykehuset.

Evans og Piper var gift i seks år før de skiltes som venner i 2007. Samme året giftet hun seg med Laurence Fox.

LES OGSÅ: Nå blir de tvillingforeldre

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.